keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Spectrum Noir ja kiitokset!

 Tilasin KK:n "kirppikseltä" ensimmäiset Spectrum Noirini. Ensivaikutelma on ok. Kynät näyttää isoilta jäykiltä kapuloilta, mutta ovat ihan hyvät kädessä. Korkit on vähän turhan isot mölkkeröt ja niitä saa kiskoa mielestäni aika kovaa että saa ne irti. (Plussaa tietty siitä, että korkit on lujassa, eivätkä irtoile/kuivata tusseja) Tykkäsin väritysjäljestä, ei jäänyt raitoja - joita saan joskus Copiceillakin aikaiseksi. Netissä on immeiset kertoneet ostaneensa Spectrumeita Stockmanneilta (Akateemisesta kirjakaupasta?) ja ajattelin Oulun reissulla käydä tarkistamassa heidän Stockmanninsa tilanteen. Ehkä joku paketti tusseja tarttuu mukaan, jos niitä mulle myydään :)

ja Whiteandbluen Niina lähetti arvontavoiton minulle nopsasti! Tänään odotteli postilaatikossa iso kirje josta tupsahti nämä ehanaiset jalkojen lämmittimet! Rakastan pitkiä varsia, väriä (mullei oo koskaan ollut valkosia villasukkia - vaan raitasia/suht tummia - oon iso tyttö jo, osaan myös pitää nää valkosena :) ja palmikkokuvioita. Kokokin oli sopiva! 
Kiitokset Niina!

Tänään postilaatikosta löytyi Spectrumien ja sukkien lisäksi myös Sysimetsän materiaalipaketti - mutta siitä kuvia ja tuotoksia saatte ihastella vasta 2viikon kuluttua, kun muutkin ovat saaneet pakettinsa purettua tekeleiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!