sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kiitosta ja unelmia

Kerrankin ajattelin ehtiä mukaan Lauran Korttihaasteeseen, jota olen tiuhaan seurannut - mutten ole aiemmin mukaan ehtinyt. Lauran haasteessa aiheena tällä kertaa "Kiitos". Voin kertoa heti kärkeen, että haeskelin tällä kortilla jotain - hyvin kaukaa omaa tyyliäni kiertävää - hempeää kukkaistyyliä. Taisin onnistua, ei tämä ei ainakaan minun tekemältäni näytä :D Värinä en tykkää kullasta, enkä pahemmin ääriviivatarroista. Nyt kuitenkin värittelin mustan ääriviivatarran hattua heittävästä pojasta kultatussilla ja laitoin L-tarroja kehystämään kuvaa. 

Kukkakehys: leimattu Papermanian Mini Hannoverian-leimoilla, jotka ostin Hämeenlinnasta Askartelukaupasta (joo, se oli sen nimi!) kesän festarireissulla ja isompi yksittäinen kukka on Magnoliaa, saatu vaihdossa. Taustapaperi: Prima Marketing - Fairy Flora 6x6-lehtiöstä.

...................................................................
It´s all about the Vintagessa liikuttiin
maailmassa.
Tähän tuli heti idea tyttö-vauvakortista. Paperinauhan korttikuvista päädyin käyttämään tätä suloista vauvelia, Studio Lightin tästä arkista. Koristeena Tilda-tarra tuttipullo, puolihelmiä ja helmitarroja. Juhlapäivänä-ympyräleimasta mahtui näkyville vain puolet. Vaaleanpunainen pitsi kirppislöytö. Taustapaperi Dovecraftilta.

 ...........................................................................
Ja sillä aikaa, kun "kaikki muut" ovat viettäneet pikkujouluja - olen minä syönyt kotona tv:n ääressä konvehteja ja väritellyt leimakuvia joulukortteihin :) Josko nämä pian alkaisivat omiin kortteihin riittää...? Äiti ja mummo lunastivat jo aiemmin omat korttinsa tekeleistäni (yhteensä noin 20 korttia).
Taidan illalla levitellä taas kaikki jouluiset paperit ympäri olohuonetta ja mätsäillä kuville sopivat taustapaperit.


11 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä tuo kiitoskortti =)

  VastaaPoista
 2. Superkaunis kiitoskortti, tykkään tosi paljon!

  Kiitokset, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kortteja molemmat!:)

  VastaaPoista
 4. Ootpa ollu ahkera! Kaunista jälkeä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos osallistumisestasi It's all about the vintage -haasteeseen! Vauva on kerrassaan suloinen ja upeaa pitsiä olet kyllä löytänyt.

  VastaaPoista
 6. Suloiset materiaalit tuossa vauva-kortissasi! Kiva kun osallistuit vintage-haasteeseen.

  P.S. Kaunis myös tuo kiitos-korttisi!

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja!!! Varsinkin tuo vauvakortti on mieleeni, niiiiin suloinen!! Kiitos osallistumisesta It´s all about the Vintage-haasteeseen!!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kortit olet tehnyt! Ja ahkeroinut olet leimakuvien kanssa. Ei muuta kun mätsäilemään! :)

  VastaaPoista
 9. Oi, tuosta kiitoskortista tulee ihan mieleen vanhanajan satukirjojen kuvitukset. Ihania kortteja molemmat!

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!