perjantai 25. marraskuuta 2011

Sarin Maskatut kuvat-rinki 5/4

 KK:ssa aloitettu Maskatut kuvat-rinkimme Sarin johdolla ei loppunutkaan, vaan innostuttiin samalla aiheella jatkamaan toinenkin kierros :) Ekat materiaalit lähetti Sari^. Ja voi että miten herkullinen kuori löytyi postilaatikosta - kaikkia mun lempparivärejä; neonvihreetä ja pinkkiä ja mustaa sekä paljon stanssattuja koristeita. Leimakuvakin oli taas sellainen, jota ei ollut aiemmin päässyt testaamaan. Sari oli laittanut mukaan myös toiset mahdolliset maskatut kuvat, Tildasta merenneitona - niistä teen kortin heti, kun saan muutaman "tilatun" joulukortin taas tehtyä. Kiitokset siis Sarille näistä!
Tässä minun korttini:
Nuolten piti ensin molempien osoittaa tuota suloista sammakkoa, mutta kuinka ollakkaan S-kiekura tipahtikin liimoineen paperille ennen aikojaan, eikä se nyt enää sammakkoon osoita - mutta kivalta se näyttää mielestäni näinkin :) Tildan kypärä olisi vaatinut glossyä, muttei sitä omista kätköistä nyt tähän hätään löytynyt.
Mukana ringissä (edelleen :D) Sari sekä blogittomat Minna ja Katja.
Kortilla mukaan:
Totally Tilda - #36 Masking

4 kommenttia:

 1. Upea vihreä puku ja nuo kupolien "rajaukset" vihreällä näyttävät myös todella hyvältä. Tuota kiekuranuolen alustamista toisella paperilla -ideaa taidankin lainata, ;). Hauska kortti!

  VastaaPoista
 2. Kiekuran takaa ei tällä kertaa löytynyt aluspaperia, se on vaan mustalla tussilla väritelty :)

  VastaaPoista
 3. Hi lovely,
  Great card!!
  Love your image, and the beautiful bright colours.
  Thanks so much for joining us at totally tilda.
  Love, Mel. xxx

  VastaaPoista
 4. Wow lovely bright and cheery card, Lovely! thankyou for joining us theis time over at totally Tilda challenge!
  hugs
  Jacqui P x

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!