maanantai 28. marraskuuta 2011

Paskarteluja ja talavi tuli!

 Täälä on ollut koko viikonlopun viimeisten joulukorttien kokoamiset käsillä. Kuvia on ollut väritettynä aimo kasa ja erilaisten paperien ja tilkkujen yhdistely on ollut lähinnä rentouttavaa, nyt kun suurin osa korteista  tehty ja osa jo maailmalla. Luulin osallistuneeni jollain kortilla P*skarteluhaasteeseen, mutten ollutkaan - joten tälläisen kortin väsäsin vielä viime yönä luonnoksen mukaan.
.................................................................
Tein poikaystäväni isovanhemmille viemisiksi kynttilän, joka oli suhteellisen lyhyt ja leveä :) Kuvia/tekstejä mahtui 3 samaan kynttilään - seuraavat kuvat ovat siis kaikki samasta kynttilästä.
 ................................................................................
Äiti pyysi hänelle tekemään vielä muutaman joulukortin työkavereille jaettavaksi, tuunasin sitten muutaman jo aiemman tekemäni kortin - ja tein muutaman uuden...

 ............................................................................
Ollaan lähdössä Ouluun loppuviikosta ja tapaan ystäväni pitkästä aikaa - olin ensin tehnyt tästä purkista ihan erilaisen päällystämällä sen serveteillä - mutten tykännytkään servetin kuviosta, tein rasiasta vähän hempeämmän version. Tämän täytin koruilla ja korutarvikkeilla, josko jouluna ilahduttaisi saajaansa. Muutenkin tosi kiva päästä Ouluun pitkästä aikaa; viime reissusta on tasan vuosi. Ajattelin suunnistaa samoihin joulumyyjäisiin, jotka kävin jo viime vuonna hyviksi toteamassa (lisään myyjäisten nimen jos sen löydän netistä! Sitä ei nopealla tapahtumakalentereitten selaamisella löytynyt) sen lisäksi kiinnostaa Paljekirppis ja sen mahdolliset askartelutavarat ja Oulun vaatekaupat tietysti. Kaikenlaisista neuleista ja paksummista paidoista olisi nyt pulaa...
edit. Messut/myyjäiset löytyi netistä kaverin avustuksella elikkäs
Naisten joulumessut
3.-4.12. Oulussa Pohjankartanossa (Suvannonkatu 1)
Ei sisäänpääsymaksua. Leivonnaisten, käsitöiden, puutöiden yms. myyjiä on tulossa lähes 200.
Teksti napattu tapahtuman nettimainoksesta - Tuonne olen siis menossa :)
Viime vuonna ostin messuilta meikkipussin, sydän-liitutaulun ja korutarvikkeita. Tänäkin vuonna ostokset on varmaan saman suuntaiset :)
 
 ........................................................................
Ja Talavi tuli! Eilisiltaisen lumisateen jäljiltä näky oli aamulla mielestäni kaunis. Josko tuo lumi nyt toisi vähän valoisuutta maisemaan ja pitkästä aikaa pilvetön päivä!

2 kommenttia:

  1. Hienoja askareita olet tehnyt.
    Meillä ei vielä lumesta tietoakaan, eilenkin satoi vettä kuin saavista kaataen. On niin pimiääkin. Pientä lumikerrosta odotellen.
    Mukavaa Oulun matkaa. Ajelkaahan varoen.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania askarteluja. :) oispa itelläkin noin paljon luovuutta.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!