keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Lumiukkosoppa

 Minäkin innostuin näistä lumiukkosoppa-pusseista! Aloitin pussien tekemisen kauppakierroksella. Halpa-Hallista löytyi piparminttukeppejä 12 kpl laatikko ja minigrip-pusseja (1/2litran koossa), kaakaopusseja olisi ollut tarjolla Oboyn 8kpl pakkauksia tai Van Houteneita 10 kpl pakkauksissa. Päädyin VanHouteneihin koska niitä oli 2 enemmän, 10 pussia oli tavoiteena saada kasaan - ja nämä sopivat aikuisempaan makuun - Oboyn pirteän sinisestä paketista tulee mieleen lapset :)
Kaakaot siis Anttilan K-supermarketista ja Haribon valkoisia barbeque-vaahtokarkkeja löytyi toisesta k-marketista, nappasin viimeisen pussin. Vaahtokarkkeja oli pussissa noin 25kpl eli 2karkkia per pussi ja 2:t ylimääräiset mulle ja poikaystävälle testikuppeihin :)

 7 pussia odottaa vielä kokoamista, mutta nämä 3kpl  Ouluun lähteviä pusseja sain tänään viimeisteltyä. Mukaan laitoin Fazerin mustikka-konvehdit. Nuo vaahtokarkit ovat niin isoja, että 2-3kpl/pussi on ihan riittävä määrä. Näissä pusseissa oli muuten teipattuna "runo/käyttöohjeet" takana, niistä unohtui ottaa kuva.

edit. Käytin tätä "runoa":

Ja maistuva testikuppi :)
 3:lla vaahtiksella vähän ahtaaksi kävi, mutta hyvää oli. Testasin kotioloissa myös mansikka-vaahtokarkki-kaakaota... en tykännyt. Maistui liikaa se mansikka läpi.

6 kommenttia:

  1. Mmmm, varsin herkullisia paketteja :)

    VastaaPoista
  2. Mikä se runo oli?

    VastaaPoista
  3. Lisään runon kohta tekstiin :)

    VastaaPoista
  4. hmm.. ehtisköhän näitä vielä tekemään paketteihin :) slurps! Kivoja.

    VastaaPoista
  5. Marjo: Kyllä nämä valmistuu aika nopsaa jos vain kaupoista löytää haluamansa tarvikkeet - koristelu vie melkein eniten aikaa :)

    VastaaPoista
  6. Oi miten herkullisen näköistä:)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!