sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Tankun Joulukortti-rinki 4/4

Joulukortti-rinkimme viimeisetkin materiaalit on nyt "jaettu".
Tälläiseltä näyttivät minun kokoamani materiaalit:

Hirmu vaikea oli tehdä päätös, millä leimalla lähtisi mukaan. Minulla löytyikin yllättävän monta kivaa leimasinta, joilla kaikilla olisin halunnut osallistua. Mutta tähän pukkiin päädyin! Toivoin, että on muille osallistujille uusi. Ensin suunnittelin lähettäväni tuon Magnolian laulavan Tildan, mutta muistelin, että jossain viime- tai edellisvuoden joulu-ringissä ollaan Apriksen kanssa tuota jo käytetty:) Niinpä laitoin sen bonuskuvana mukaan, sen sai kukin käyttää sitten omiin projekteihinsa.

Kuoresta löytyi siis 2 joulupukkia, toinen Mementolla tussipaperille ja toinen Archival Inkillä vettä kestävälle paperille. Vettä kestävän version ehdin jo väritellä Distress Markereilla^, muttei se kuitenkaan päätynyt lopulliseen korttiin. Ehkä teen jonkun tummemman version tuolla kuvalla.  Merry Christmas-leimasin myös Magnoliaa, ostettu facebookin kautta muistaakseni Karitalta. Joulutähti-stanssi oli Marianne Designin ja timantit timanttiverkosta.

Ja tässä valmis korttini:

Kiitoksia hurjasti kaikille rinkiläisille!
ihanaisille

3 kommenttia:

  1. Kiitos ringin emännälle ja kiitos ihanista materiaaleista. Minulle pukki oli ainakin uusi tuttavuus. Korttisi on todella kaunis.

    VastaaPoista
  2. Oi että olette tehneet ihania kortteja ja kaikki niin erilaisia samoista matkuista :-)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset minultakin emännälle! Kaunis kortti, Niin sinun oloinen -värikäs-, kivasti turkoosi raikastaa ja upea tuo kukka!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!