sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kuulumisia täältä meiltä...

Hengissä ollaan!

Viime viikon lauantain askartelutapaaminen Kauhajoella sujui leppoisasti, kiitokset Tiinalle! Vähän jäin omasta tavoitteestani, tehdä 10 joulukorttia tapaamisessa. 6 korttia sentään valmistui :)
Ja Heenulta sain leimoja, joita yhdessä maailmalta tilattiin! Ihania olivat!  Kovassa käytössä ovat uudet leimat olleet, laitan kuvat leimoista myöhemmin.
Kuvia tapaamisesta näkyi löytyvän ainakin Heenun ja Hempukan blogeista.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Perheeni kasvoi karvaisella kaverilla 2 viikkoa sitten ja kaikki viikonloput arvatenkin kuluvat porukoilla leikkimässä uuden tulokkaan kanssa. 

 Ei kai tämmöistä nassua voi kukaan vastustaa? <3
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ilmoitin itseni joulumyyjäisiin ja nyt onkin alkanut armoton myytävien tekeminen, kortteja ja avaimenperiä pääasiassa, muuta sitten jos ehdin tehdä. Aikaakin on onneksi vielä monta viikkoa, ehtii tulla uusia ideoitakin :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ensi viikonloppuna on Seinäjoen käsityömessut, ehkäpä sunnuntaina ehdin töiltäni paikalle ja tavoitteena olisi löytää ainakin helmiä. Ja kiva päästä näkemään, mitä messut tänä vuonna tarjoaa!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Korttejakin olen tehnyt hirmuiset kasat - odottavat vielä viimeisiä koristeluita ennen blogiin pääsemistä. Viikon tavoitteena oli myös saada "Kortti Miehelle"-rinki vauhtiin, tekemällä ensimmäinen kortti (omista materiaaleista), muttei tämän viikon aikataulu vielä antanut periksi. Onneksi otimme rennon aikataulun ringin etenemisen kanssa, eikä seuraavien materiaalien kanssa ole kiire. 

Innolla kohti ensi viikkoa ja toivotaan, ettei se ensilumi ihan vielä tule, että saa pyöräillä vielä muutaman viikon :)

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä!
    Mukava kuulla, että muutkin on kiireisiä,,,laitan miesringin matskut postiin pikapikaa...

    VastaaPoista
  2. Ihana koiruli!! Meillä oli kans sakemanni.. nyt piiiiitkän tauon jälkeen ollaan mietitty hoffia, saas nähdä, koska meille muuttaa koiravauva:)
    Ihanat materiaalit lähetit! Ihastuin siihen leimakuvaan!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!