sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Shoppailureissu Vaasaan ja vauvakortteja!

Ihana ystäväni Kirsi ehdotti, josko lähdettäisiin viettämään keskiviikon vapaapäiväämme Vaasan kirppiksille ja kauppoihin. Mahtava idea! Pisteet Kirsille!
Muuten en ole Vaasasta niin innoissani, mutta kirppikset ovat aivan omaa luokkaansa!
Varastokadun Adam ja Ewa on mielestäni ihana - samasta paikasta voi löytää antiikkia, Arabian astioita, askartelutarvikkeita ja siistejä vaatteita edullisesti. Tällä kertaa mukaan tarttui neuleita ja korutarvikkeita.
Omatori saattaa säikäyttää turhankin täynnä olevilla "myyntipaikoilla" ja eräästä nurkasta löytyvällä miesten rompe-osastollaan (hitsausroipetta ja ei niin puhdasta tavaraa, saa varoa öljyjä!) MUTTA on silti kiva paikka kiertää. Täältäkin saattaa bongata Arabiaa ja muuta keräiltävää; astioita, lehtiä, postikortteja ja harvinaisempia purkkeja ja purnukoita. Vaatteitakin löytyy mutta niihin en ole uskaltanut täälä sortua.
Tällä kertaa mukaan tarttui:
Hakki Hamstereita! Lapsuuden lemppareitani! Luin näitä mieluummin kuin Aku Ankkaa. Löysin juuri porukoiltani omia Hakki-lehtiäni ja pelastin ne itselleni. Kiva löytää tälläisiä -86 ja -87 alkuvuoden lehtiä, joita en ole lukenut koskaan! (Syystä, etten ollut vielä syntynyt)


Arabian vanha lautanen, hinta 0,50e.
Googlailu paljasti tämän olevan osa Arabian Lumikki-lastenastiastoa. <3
Jatkossa alan etsiä tällä seuraksi osia muista lastenastioista.
... Ja kun oltiin "melkein Ruotsissa" tämä on Fat till Barnkopp!


Lisäksi löysin luettavaa, lasten satukirjan. Näitäkin kerään - onpa sitten lapselle (jota ei vielä ole) satu-lukemisto kerättynä :) Vanhat Muumi-pelikortit, tässä oli kivat kuvat! Kyseessä muistipeli, joten toiset päätyvät korteiksi, toiset jäävät itselle. Kuvat helmet Adamista ja Ewasta. Ja epäselvemmät pakkaukset....

Late Lammas-kamaa! Suoraan Mäkkäristä! En ehtinyt Mäkkäriin, kun näitä jaettiin, joten ostin nyt sitten muutamia :D Esim. tämän eväsboxin ^ ja tuon seisovan Laten, joka lykkii vihreitä kottikärryjä.

Kirppareilta selviydyttiin viimein keskustaan, jossa olikin tietämättämme Elokuun keikka menossa torilla! Mahtava päästä näkemään koko keikka, kun viimeksi Qstockissa, kun olisi ollut mahdollisuus Elokuu nähdä - makasin ensiavussa, päähäni heitetyn pullon takia. Kiitos VAMOK:lle, joka tarjosi keikan!

........................................................................................

Kaverini tilasi minulta aiemmin tyttövauvoille kortteja. 
Tuli sitten tehtyä useampia erilaisia:

149 / 2013
 Leimana I Brake for Stampsin "Sleeping Baby"

150 / 2013
Kortti paperitilkuista.

151 / 2013
Oma lempparini! Ihanaa tuo taustapaperi!

152/ 2013
Ja vielä norsu-vauva!

Samaan tilaukseen tein kortin myös 30-vuotiaalle naiselle, joka tykkäsi hevosista. 

153 / 2013
 Musta Pekka korteista taas löytyi sopiva hahmo, Rva Säilä :)
En muistanut ottaa kuvaa enää valmiista kortista, tämä on ns. "kelpuutus-kuva" johon tuli vielä onnitteluteksti ja 30v-ruusuke.

 Kaverini oli facebookissa törmännyt korttikeräykseen, jolla piristetään 11-vuotiasta tyttöä. Tyttö kuulemma pitää lilasta, vaaleanpunaisesta, Karvisesta, kissoista ja koirista. Näillä toiveilla tein meiltä kortit tytölle, ylempi kortti on minulta.
154/ 2013
 Ja alempi kaveriltani
155 / 2013
Toivottavasti tyttö piristyy ja saa elämänsä mallilleen.

Vielä yhden kortin ajattelin tähän bloggaukseen mahduttaa:
156 / 2013
Mieheni mummolla oli loppuviikosta synttärit ja Rva Merikallio pääsi näin toivottamaan onnea, Oulun suunnalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!