sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tampereen käsityömessut

Messuilta kotiuduttu!
Aika pieneksi jäivät ostokseni - liekö johtunut siitä, että oli jo sunnuntai ja myyjien pöydissä selvästi tyhjiä koloja. Päivän teema oli "euro sinne, euro tänne" .
Kiva päivä kuitenkin kaiken kaikkiaan - hyvässä seurassa tuli vietettyä automatkoista ruveten :)
 
Kranssit.fi hurmasi taas, ostin anopin kranssiin koristeeksi suloisen tilhen ja omaan "ulko-oveen" tulevaan kranssiin päätyy tuo siilinen. Puutikut varmaan pätkäisen ja kuumaliimaan/rautalangoitan söpöläiset paikalleen :)

Ihania valmiita/ei-niin-valmiita kransseja ja kransseihin tulevia koristeita myy Frögen Rosengren - ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

Kankaita keräsin kaverille tulevaan joulupukettiin, myyjänä Kankainen.
Flat Fatsit eivät sanoneet ensin mitään, oli pakko kysyä, että mitäs nämä ovat? Kuulemma ihan tavallisia puuvilla-kangastilkkuja (koko muistaakseni 50x 52cm)... taisi monelta jäädä ostamatta, ihan tuon hämäävän nimen takia. Puuvillakangas palat olisi mielestäni myyvempi nimi - näillä hintaa vain 1€/kpl.
Violetista villasta pitäisi äidille taikoa jotain jouluksi.

Mosaiikkeja - Mosartesta (?) Äidille violetin sävyisiä palleroita, koristelkoot sitten ensi kesänä vaikka ruukkuja :) Ja itselle sinisiä paloja, nämä MosaiikkiMiljööstä.

Lisää pienen pieniä ostoksia, lumihiutale-korttipohjat ja ruusut samasta paikasta, ...mistä? Lumikelloilta ehkä? Bellesiltä "where the <3 is"-nauhaa ja Klemmarikellarista neuloja.

 Nämä ihanuudet maksoivat kaikki 1€/kpl ja ostospaikkana toimi uusi tuttavuus: Okoru!
Ihanat myyjät, ihanuuksia pöytä täynnä! Edullisia valmiita koruja ja korutarvikkeita.
Vallan hullaannuin!

NamiSupplies:lta riipuksia, ketju aiemmin ostamalleni pöllöriipukselle ja vaalean ruskeita pikkuruusuja sormuksiin ja korviksiin.

Paperiostoksenikin jäivät aika pieniksi - Vauva-arkki,
lintuarkki (CratePaper: Little Bo Peep - Adelaide) ja " I love you" rub-onssit Bellesiltä,
joulupukki-paperi ( Inkido: Forever Santa 6x6 nro 6) ja siniset kuusi-kirjekuoret (ei muistikuvaa ostopaikasta) ja vaaleansinistä aaltokartonkia.
 

Kranssit.fi - marjoja ja tuohisydän.
Kukkia ja lehtiä - hmm, askartelukaupasta C-hallin perukoilta :)

Helmikuume on aina yksi suosikkikauppojani ja viimeinen puolituntia käytettiinkin tämän firman etsintään, löytyihän se! Mutta harmittavan tyhjäksi olivat muut kävijät pöydän jo ostaneet. Helmiä ja korutarvikkeita olisin tarvinnut lisääkin, mutta näihin on nyt tyytyminen - 2 lasihelminauhaa ja 2 susi riipusta.
 
Messu huomioita: Harmittavan vähän näkyi osalla yrityksistä heidän nimeään / yhteystietojaan missään. Pisteet niille, jotka käyntikortteja (vaikka sitten niitä tulostettuja lappusia) viitsivät jakaa tai ostoksien mukaan pussiin sujauttaa. Itse tykkään surffailla netissä ja mieluusti kävisin monen tämän päiväisenkin myyjän sivuilla vierailemassa, mutta yhteystietojen puuttuessa en jaksa lähteä metsästämään erikseen.
Okoru oli yksi päivän iloisista yllätyksistä - luulin, ettemme saa koskaan tietää, mikä yrityksen nimi oli - mutta kuinka ollakkaan, kotona löytyi laukusta pussi, johon oli nätisti kuplamuoviin pakatut korun osat ja niiden ympärille taitettu käyntikortti/ alennuskuponki heidän nettikauppaansa! Hienoa, hienoa!
.......................................................................................
Meirän Hennallakin oli tänään synttärit! Onnea ystävä armas!
Kortti ja lahjus annettu jo perjantaina :)
 


1 kommentti:

  1. Voi vitsit kun multa jäi tuo nami supplies bongaamatta! Ja ihan samaa mieltä tuosta yrityksen nimestä/käyntikorteista. Vaikka sen nimen siellä päivällä vielä muistaisi, niin kyllä se messupäivän jälkeen kerkee jo unohtua. Itekin kun mietin samaa, että jos oisi nyt netissä käynyt vähän kattelemassa jälkikäteen.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!