sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pappamaisia onnitteluja

Linjoilla ollaan taas!
 Askarteluun tuli melkein 2 viikon tauko, kun vasen olkapääni päätti tulehtua/revähtää. Voin kertoa, etten tiedä mitään tylsempää, kun kotona yksin möllöttely, pää täynnä ideoita, kun ei pysty tekemään mitään... Aluksi yritin tehdä asioita oikealla kädellä, mutta sitten sekin alkoi kipeytyä, naksahdella ja olla todella kankea. Pelottavia tuollaiset niskajumit! Solisluutani särki yötä päivää ja lääkäri pelotteli kortison-piikeillä (85v mummoni ottaa kortison-piikkejä polviinsa - päätin, että minä en tarvitse niitä vielä). Viikon lepo auttoi - mutta voi luoja, että oli tylsää, yöunet jäivät todella vähiin ja tuo omituinen kipuilu vei hermot moneen kertaan.
 
Mutta nyt koen taas olevani sen verran kunnossa, että muutamia kortteja tässä pystyn jo tekemään. Leimailua en vieläkään harrasta, käsi ei vielä täysin voimissaan ole... (pistin mieheni leimaamaan, että sain kortin kasaan :D)
Eilen illalla tuli pyyntö saada minulta muutama erilainen isänpäivä/80-vuotiskortti mieheni papalle, niimpä ryhdyin innoissani hommiin (tauon jälkeen):
 
Pappa on musiikki-ihmisiä, täydellistä kuvaa en kätköistäni löytänyt - mutta toivon, että tämä nuottikortti miellytti - värimaailman halusin pitää mahdollisimman vaaleana.

Tein myös pari vähän miehisempää versiota, jos ensimmäinen kortti näyttääkin liian hempeältä, eikä miellytä tilaajia.

 
Miesväki ja kortit lähtivät kohti Pohjois-Suomea, itse vietin isänpäivää oman perheeni kanssa jo viikko sitten... Joten näyttää siltä, että tämän isänpäivän vietän yksin - askarrellen ja olkapäätä lepuuttaen.
 


2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että Hoo on mukana korttiharrastuksessasi :))

    VastaaPoista
  2. Hoo pääsi leimaamaan juu :D Meikä tietysti "asiantuntijana" neuvoo vieressä :) Hyvin sujui :D Taidan jatkossakin leimauttaa kuvat hällä, säästyy omat ranteet ja saadaan kivaa yhteistä tekemistä :D

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!