tiistai 20. marraskuuta 2012

Korttitelineen tuunausta

Pelastin puunvärisen korttitelineen, joka oli päätymässä roskiin.
En huomannut ottaa kuvia telineestä ennen muodonmuutosta, mutta tässä tämä nyt olisi valmiina:
 
Maalasin keskiosan ensin Artisten valkoisella akryylimaalilla pariin kertaan. Teline on sen verran iso, ettei 1 purkki maalia riittänyt Päätin ostaa toisen maalin testimielessä eri valmistajalta, Folk Artilta. Reunat siis maalattu eri maalilla kuin telineen keski-osa. Hyvin sointuivat nämä 2 valkoista yhteen, ei yhtään huomaa sävyssä eroa.
 
Telineen oli tarkoitus jäädä valkoiseksi, mutta joka kerta kun katsoin sitä mielessä pyöri vain yksi sana -  KARU! Päässä pyöri monenlaisia ajatuksia telineen muodonmuutokseen liittyen - ensin suunnittelin päällystäväni sen papereilla. Papereilla päällystettyjä lootia löytyy meidän nurkista kuitenkin jo aika monet, joten hylkäsin ajatuksen. Seuraavaksi harkitsin päällystäväni sen tarroilla, näitä jo kovasti mätsäsin pintaan, mutta pelkäsin ettei liima pidä ja repsottavat tarran reunat on viimeinen asia mitä telineeseen kaipaan.

Sitten töissä iski idea maskeista, en ole vielä ehtinyt aloittaa skräppäystä täysillä - kuvat, paperit ja albumi odottavat, että selviän ensin jouluaskarteluista. Maskit olivat siis minulle aivan uusi tuttavuus - ja uusi ihastus! Päädyin harkinnan jälkeen tähän TCW:n "Mini Chevron Arrow"-maskiin.
 
Tästä tuli ihan mun näköinen!! Mieskin tykästyi!
 
 Vähän teki mieli laittaa nuolet jollain räikeällä värillä tai laittaa niitä eri väreissä/liukuvärjäyksellä telineeseen, mutta sain hillittyä itseni :) Maalina Folk Artin Dark Grey. Vähän kevyempi kuin mustalla tehtynä. Tuputtelun hoidin meikkisienen palasella, yllättävän helppoa ja kivaa oli - piti vain muistaa tuputella ylimääräinen maali ensin johonkin sanomalehden nurkkaan. Jäljestäkin tuli aika siistiä.
 
Nyt vain pohtimaan mitä kaikkea jemmaan näihin 24 koloon -  teen luultavasti omat rivit tarroille, korteille ja pensseleille ja leimakuviakin näihin mahtuu.
 

4 kommenttia:

 1. Voi hurja! Onks joku oikeesti ollut tuollaista roskiin laittamassa? Uskomatonta!
  HYVÄ sua, että pelastit ja annoit sille uuden elämän. Todella hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju kommentista, harmittavan vähän tälläisiä jätetään esille - että halukkaat saisi itselleen ilmaiseksi ottaa. Kaupoilta jää varmaan kaikenlaista telinettä käyttämättä ja päätyvät suoraan roskiin :/

   Poista
 2. Muodonmuutos varmasti kannatti : ) Ihmeen säyseen värisen kyllä teit, aattelin jotta räikeemmät värit löytyys ; ) Hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä Tiina muuta sano! Oonkohan mä tulossa vanhaksi vai mikä tälläistä säyseyttä nyt aiheuttaa? :P

   Poista

Kiitokset kommenteistanne!