tiistai 13. marraskuuta 2012

Operaatio joulukortteja sukulaisten kuvista

Äitini ilmoitti, että  haluaa tänä vuonna jakaa joulukortteja, jotka on tehty omista, vanhoista valokuvista. Jotenkin en yhtään ihmetellyt tätä pyyntöä :) Ollaan äidin kanssa samanlaisia; mitä tahansa voi yhdistää ja mitään rajoja ei ole, kunhan itse saadaan sitä mitä ollaan lähdetty hakemaan.
 
Aloitimme kahdella erilaisella kuvalla; toisessa on mummo ja pappa hääpäivänään ja toisessa äiti sisaruksineen heinäpellossa :)
Mielestäni näihin sopii hyvin tuo "Lapsen lailla Jouluun kulje..."-runo, kun tarkoituksena on näitä äidin sisaruksille jakaa. Ehkä kortit muistuttavat lapsuudesta ja yhteisistä jouluista...

 Tämä hääkuvallinen joulukorttikin onnistui mielestäni ihan hyvin, vaikka ajatusta aluksi karsastinkin. Ehkei se enää niin pahasti näytä hääkuvalta. Ja toisaalta -  ei kai sen väliä, vaikka itsensä kuvasta tunnistaisikin, tällä kuvalla varustettu kortti päätyy vain isovanhemmille itselleen :)
Että tälläistä tilausta tällä kertaa.
 
Kauhun sekaisin tuntein odotan seuraavaa tilausta; saan varmaan tehdä kortteja, joissa "Pikku-Tankku" pelkää pukkia ja itkee jossain kuusen takana :) Oi, niitä muistoja :D
 


8 kommenttia:

 1. Ihana idea josta syntyi tosi kauniita ja tunnelmallisia kortteja!

  VastaaPoista
 2. Näistähän tuli oikein kauniita :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana idea ja niin kaunis toteutus!!!Varmasti saajat on haltioissaan:)

  VastaaPoista
 4. Äitilläs oli aivan mahtis idea ja sä oot hyvin osannu toteuttaa sen : ) Ihania kuvia ja ihania kortteja!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos, tää vallan häkeltyy teidän kommenteista! :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!