keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tirkistys Jouluun

 
Viikonloppuna, tarkemmin sanottuna sunnuntaina 28.10 Kauhajoella oli Kurkistus Jouluun-myyjäistapahtuma, johon minäkin Heenun suosiollisella avustuksella osallistuin.
Jaoimme siis Heenun kanssa saman myyntipöydän - olipahan mahtiseuraa koko päivän ja juttua riitti :D
 
Tässä koko myyntipöytämme ^
 
 
Minun puoleni pöydästä:
3 rasiallista kortteja, tulitikkurasioita, kynttilöitä, kaulakoruja, rannekoruja, enkeli-avaimenperiä/kännykkäkoruja ja korviksia.
 


Helenan korurasiat, kortit ja albumit
 

 Helenalla oli mukana myös pyörivä korttiteline, johon saatiin Helenan joulukortit ja ihanaiset huulirasva/huulikiilto-kortit.
... Ehkä minäkin vielä joskus saan tuollaisen telineen :)
 
Muiden pöydistä en ehtinyt napata kuvia, mutta melkein vieressämme oli Baboon Finland (ja suloiset pöllöpipot!!), Baboonin takana Pirre kauniine koruineen & askarteluineen ja taas seuraavassa pöydässä Tiina, jonka blogissa muuten on (edustavia :D) kuvia minusta ja muista :D

Eniten myynyt tuotteeni myyjäisissä oli korttien lisäksi nämä enkelit, avaimenperinä/kännykkäkoruina.
Myyjäisistä jäi törkeän väsymyksen lisäksi ihan positiivinen olo, voisin mennä uudestaankin - mutten ihan heti :)

Odotan innolla, että pääsen taas blogittamisen makuun, surffaamaan teidän blogeihin ja osallistumaan haasteisiin. Noin 2kk olen kaiket vapaa-ajat vain valmistellut "myytävää" messuille ja aikatauluttanut kaiken tekemiseni - vapauttavaa tehdä taas kaikkea mitä itse haluaa, omaa vauhtia :)

3 kommenttia:

 1. Kylläpä oletkin jaksanut väsäillä ihanaa myytävää!!Ja tottahan se on,ettei myyjäisiin ihan pienen varaston kanssa kannata lähteäkään.Ja hyvä idea tuo pöydän jakaminen ystävän kanssa,kun ne kuitenkin ainakin täälläpäin ovat aika arvokkaita.
  Tosi ihania nuo tekemäsi kännykkä-enkelit!Minullakin oli joskus sellainen suloisen vaaleanpunainen,mutta hukkui jossain vaiheessa,kun naru ilmeisesti oli katkennut.
  Noita tulitikkurasioita täytyisi tehdä joululahjoiksi kynttilän kylkeen,kun vaan ehtisi.Omat joulukortitkin on vielä täysin vaiheessa..
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku kommentistasi, kortteja olin ehtinyt väsätä varastoihin jo aiemmin - niistä oli suuri apu, kun ei tarvinnut kuin pussittaa mukaan :) Ja suosittelen kaikille pöydän jakamista - pöytäpaikan hinnan tasaamisen lisäksi on seurasta paljon iloa ja kiva, että joku on aina pöydässä, jos itse haluaa kiertää/käydä syömässä yms.

   Poista
 2. Teillä on ollut mielettömän hieno myyntipaikka! Uskomattoman paljon ihanaa myytävää,takuulla on ollut iso urakka.

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!