sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Seinäjoen käsityömessujen ostoksia

Seinäjoen käsityömessut koitti taas!
 
Ja tietenkin jo perjantaina piti töistä sännätä (kaatosateessa) messuille ostamaan 3 päivän lippua ja katsomaan tarjontaa :) Ei ehdi tulla kyllästymistäkään messuihin, kun on aikaa rauhassa kiertää ja tietää, että seuraavanakin päivänä ehtii jotain ostaa - jos ei heti tiedä mitä ottaisi.
Askartelutarvikkeita myyviä kauppoja oli paikalla aika vähän, mutta helmikauppiaita oli onneksi saman verran, kuin aiempinakin vuosina.
 
Tässä ostoksiani:
Seinäjokisella Puoti-Pikellä oli myynnissä ihanaisia Reprintin papereita, oli pakko saada tämä tagi-arkki. (Reprint/Christmas Carols Collection - Tags RP0052) Promarkereissa oli tarjous 4kpl/10€, joten päätin napata muutaman sävyn, jotka minulta vielä puuttuivat: Cardinal Red, Putty, Raw Sienna ja Warm Grey 3. Papereita ehdin hakea heidän kaupastaan myöhemminkin - joten jätin osan ihanuuksista ostamatta, etteivät kastu/rypisty matkalla. Ääriviivatarroja ei kuvasta hirveästi erota - mutta ihastuin jo vuosia sitten Lumikellojen valkoiseen "Mukavaa Joulunaikaa" arkkiin, jossa on monenlaisia erilaisia joulutoivotuksia. Ostin niitä sitten heti 6 arkkia, ettei ihan heti lopu kesken :) Punaiset joulutoivotukset joltain toiselta myyjältä...

Helmitarvikkeitakin ostin eri myyjiltä. NamiSupplies:lla oli suloisia riipuksia, mm. pöllöjä ja keijuja. Helmien talosta hankin muutamia hopeisia osia ja Korutarvike Helmestä (?) korvakoruja ajatellen yksittäisiä isompia helmiä/hopeaosia. Helmikeskukselta pari nauhaa ja osia. Kaikki nuo värikkäät lasihelminauhat Helmikuumeesta, joka on helmikaupoista suosikkini. Ihania, edullisia nauhoja ja mukavat myyjät :)

Tässä vielä lähemmin näitä NamiSuppliesin tyttäriä ja pöllöjä!

Ja toinen suosikkikauppani messuilta Helmikuumeen lisäksi - Kranssit.fi. Sydän kranssin koristelen heidän ihanilla ohjeillaan anopille jouluksi ja valkoinen ympyrä pääsee omaan ulko-oveemme, kunhan keksin miten sen koristelen. Kranssit.fi myy kranssien lisäksi erilaisia nauhoja ja koristeita kransseihin; marjoja, lintuja ja metalliosia. Huopaiset porot ostin samalta myyjältä kuin punaiset ääriviivatarrat - Angelalta ehkä?


1 kommentti:

Kiitokset kommenteistanne!