tiistai 30. lokakuuta 2012

SMASH book mini ja Stiiiig

Olen jo jonkin aikaa himoinnut SMASH-bookia itselleni. Päätös ei ollut helppo - kirjavaihtoehtoja oli liikaa :) Liian ihania kaikki! Selasin Youtubesta videoita läpi, joissa kirjan ostaneet selasivat kaikki aukeamat läpi, jotta pääsisin kärryille mikä kirjoista olisi eniten tyyliseni.
 
Päädyin miniin, josta on saatavilla vain yhtä mallia - ostan seuraavaksi isomman "päiväkirjaksi" - tämä mini saa kulkea reissuvihkona, jonne keräilen nimmareita ja lippuja ja lappuja. Minissä oli muistaakseni saman verran sivuja (noin 20 aukeamaa) kuin isoissa kirjoissa - mutta kirjan koko oli pienempi. Näitä on ollut jo pidempään myynnissä Bellesillä, mutta ostin omani Dekoretesta. Toivottavasti Tampereen käsityömessuilta löytyy joku liike, joka myy SMASH:eja - pääsisi livenä näkemään ne isommatkin...
 
 
Ihania aukeamia...
 
Lambi
 
 
Hirveästi en ole vielä ehtinyt Smash:eilla, mutta muutamia nimmareita ja lippusia olen jo liimaillut paikalleen - Tykkään!
 
Kovin olen ollut kiireinen myyjäisten kanssa (onneksi, ne ovat nyt ohi! Kuvia niistä tulossa myöhemmin... ) mutta maailman parhaalle tyttöselle ehdin sentäs tehdä synttärikortin:
... Sankarin nimi ei ollut Kiris, kuten kortista voisi päätellä -  vaan Kirsi :D
 
 Samainen "Kiris" lähti kanssani morottamaan Kuortaneelle Stigiä 2 viikkoa sitten!
Mahtis keikka oli jälleen - ja sain vietyä Stigille lahjankin. Mietin pitkään miten voisin muistaa Stigiä - jotain henkilökohtaista, muttei liian tungettelevaa. Luin sympaattisen haastattelun Stigistä ja hänen 2-vuotiaasta pojastaan, jotka kävivät "Nesteellä kesällä jäätelöllä yhdessä" <3 Päätin siis muistaa isää ja poikaa jotenkin - ostin Autot 2-äänikirjan ja vein sen Stigille - saavat lukea poikansa kanssa sitten kun isi on keikoiltaan kotona. Kovin oli isä lahjasta otettu ja kuulemma pojan vesselikin oli pitänyt :)
 

2 kommenttia:

  1. O'ou.. Mä en ollu hokannukkaan tämmösten olemassa oloa. Toki mul on samanlainen kierrevihko olemas et jos tekis itte, mut ei se kyl oo sama asia. Mä aina kirjotan minne sun sattuu kaikkee ylös ja sit ne tosiaan on hukassa. Tarviis tämmösen. :) Kiitti vinkistä.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!