tiistai 9. lokakuuta 2012

Penny Black - Fairy Holly

Paperinauhaan saapui viime viikolla Penny Blackin ihanuuksia (by Mo Manning)!
Ihastuin tähän Fairy Hollyyn, suloinen tyttönen hurmasi siipineen - ja lasipallon kaupunki oli ihana yksityiskohta.
 
Perjantaina olin paskartelemassa Marjolla ja ehdin värittelemään parit Fairyt ja tekemään 3 kirjasta BIA:lla (kirjaset esittelen myöhemmin). Kiitokset Marjolle luovasta seurasta!
 
Tässä valmiiksi tekemäni kortit:


 
Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Hih, kiitos mainion loistokkaasta seurasta myös sinulle :) Kyllä kannatti täällä huudella paskartelukavereiden perään, niin mehän pistettiin oma rinki pystyyn.. Tiedä vaikka tähän innostuis muutkin ;)

  VastaaPoista
 2. Niin ja korttejakin piti kommentoida ;) mutta hätäpräiskä ei ehtinyt äsken..
  Kauniita kokonaisuuksia huolellisella värityksellä. Mahtavia varjostuksia. Ykkönen nousee mun lemppariksi rauhallisuudellaan (!!!) vaikka kakkosessa on tosi ihana tuo mekon väritys ja kolmosessa pidän tuosta nauhasta ja sen kiinnityksestä :))Vaikee valita ;)

  VastaaPoista
 3. Todella ihania ja suloisia jokainen kortti ja tuo leimasin on kyllä oikein namu :) Oletkin minulle ihan uusi tuttavuus, mutta varmasti vierailen jatkossakin blogissasi ja kiitos kun mainostat kirppistäni :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on tyyönen ja kortit! Ihania väriyhdistelmiä ja tunnelmia:)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja ja tuo tyttönen on niin suloinen! Tuo ensimmäinen on tyylikäs ja ihanin vaikka kaikki ovatkin kauniita. Paskartelu onkin ihan huippukivaa seurassa ja jos ei mene höpöttelyksi niin paljon saa aikaiseksi. :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!