sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Äitienpäiväksi ja reissailua...

Viimein ovat kaikki kolme äitienpäiväkorttia valmiina ja odottavat ensi viikonlopun vierailuja.
Mamma saa tämän ylemmän vintage-hempeilyn^ ja tällä samaisella kortilla osallistun P*skikseen. Viikon aiheena on "Luonnollista" ja minusta tälläinen äitiys, kukkineen ja perhosineen on luonnollista :)
Anoppi saa alemman, Magnolian leimalla tehdyn kortin:

 Omalle äidreelle menevän "Super Mom"-kortin postasinkin jo aiemmin.
-----------------------------------------------------
Paperinauhaan tuli entisten ihanuuksien lisäksi uusia tarroja. Ihastuin maatuskoihin ja näihin lentäjiin :)
Näillä saa kivan simppeleitä kortteja, joihin voi sitten myöhemmin lisätä numeroita tai onniteltavan nimen.

Ja juuri kun sain Tampereen reissuni jälkeen päätettyä, että nyt olen hetkisen ostolakossa - niin, Paperinauhaan saapuvat Magnolian "Summer Memories"-sarjan paperit ja leimat... Oh no!
Ihania! 
Leimoista onnistuin vielä pysymään erossa, mutta kovasti kiinnostaisi se Flip Flop-Tilda hulmuavine hiuksineen :P
-----------------------------------------------------
Keskiviikon Tampereen reissu sujui erittäin leppoisasti vaatekauppojen sovituskopeissa. Kyllä voi pieni ihminen olla yhdestä Tampereen reissusta innoissaan... tuo vapaa-aika tuntuu aina olevan niin kortilla ja yhteisen vapaapäivän löytyminen kavereidenkin kalenterista tuntuu mahdottomalta, mutta joskus käy tälläisiäkin onnen hetkiä :) Vaikka suht aikaisin aamupäivällä oltiin jo "pelipaikalla" - aika kului hirmu nopsaa ja ensimmäisiä ostoksia alettiin tehdä kunnolla vasta klo 16 jälkeen... Päätin, että nyt saa jäädä askartelukaupat väliin ja panostan tyhjän vaatekaappini täydentämiseen. Mukaan tarttui 3 paitaa eri tarkoituksiin ja kengät.
Tietty kaikkea muutakin sälpettä piti ihmetellä:
 Paavo Pesusieni-tarroja :) ja H&M:n muffinssiservettejä, joilla suunnittelin päällystäväni laatioita yms. Hiuksiin violetti-lisäkeraita, uskokaa tai älkää, tämä ei tule mulle- vaan äiskälle! Josko joku luuli, että minä oon räväkkä, niin te ette ole tavannut mun mamaa :D Äiskä on juuri tuollaisesta haaveillut koko kevään, nytpä saa testata, ennenkö alkaa omia hiuksiaan värjäämään. Koskikeskuksen Kicks ei tarjonnutkaan yhtä kattavaa Depend-kynsilakka kokoelmaa, kun mitä muistan Ideaparkin vastaavassa nähneeni - ostin sitten itselle pinkkiä ja äiskälle (toivomuksesta) turkoosia. Kunnollista kultaista sävyä ja sähkönsinistä en löytänyt :/

Korujakin tarttui mukaan! Bijou Brigitteen törmäsin ensimmäisen kerran Espanjan Torremolinoksessa 2007, osteltiin serkkutyttösen kanssa liikkeestä valtavat määrät koruja ja toivottiin, että joskus vielä päästään Bijouhun uudestaan - noh, nyttemmin liikkeitä on ilmestynyt sitten Suomeenkin. Itse olen tykästynyt Bijou-liikkeiden tyyliin järjestää korut värien mukaan hyllyille, voin suosiolla jättää punaiset, oranssit yms väliin ja painella tonkimaan turkooseja ja violetteja koruja :) Ja edullisiakin nämä ovat - maatuska-korvikset maksoivat 2,50e ja pöllöt 4,95e. Ja mielestäni ihan kestäviäkin ovat - omat korut ovat nähneet festareita ja suihkuja, eivätkä ole kärsineet :)
Gina Tricotin koru-alesta tarttui mukaan aurinkolasi-sormus. Oikea etusormeni ilmoitti haluavansa tälläisen kesäksi :)
Enkä malttanut perjantainakaan pysyä kotipaikkakunnan kaupoista poissa, ostin farkkutakin, farkut ja uudet, vetoketjulliset tennarit -enää ei tartte varata 10minuuttia kenkien kanssa taisteluun aamuisin. Nyt yritän olla hetken shoppauslakossa, kun sain ostettua kaiken etsimäni.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

  1. Ihania kortteja! Ja blogisssani sulle jotain...

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit kortit ja ihkuja ostoksia!!Meidän kuopus ois onnessaan noista Paavo Pesusieni-tarroista:)Mulle taas kelpais nuo korvikset..Ja miltähän tuo violetti raita näyttäis mun hiuksissa..

    VastaaPoista
  3. Annaba: Thanks!
    Ansku: Paavo-tarroja oli muutamaa eri sorttia (+ kaikkia muita mahdollisia hahmoja) myynnissä Radio-kirppiksellä Tampereella, hintaaki huimat 0,70e arkki :D

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita kortteja olet tehnyt. Ja kivoilta näyttää sekä kuulostaa myös ostoksesi :) Torstaina taas teidän suunnalle, mutta nyt junalla, joten shoppailut jää valitettavasti väliin.

    VastaaPoista
  5. Apris: Kiitokset! Voi mäkin olisin ollut torstaina työvuorossa - noh, kyllä tässä vielä ehditään törmätä :)

    VastaaPoista
  6. Tuo sateenkaarikortti on hurrrrrmaava!

    VastaaPoista
  7. Ihania kortteja olet tehnyt ja kivan näköisiä ostoksia tehnyt :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!