sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Joulukortti-harjoittelua

 Aloin jo suunnitella ensi talven joulukortteja. Tähän mennessä en ole tehnyt liukuhihna-tyylillä kuin muutamia kutsuja erinäköisiin juhliin - ensi talveksi pitäisi kuitenkin kehittää joitain malleja joista saisi helposti muokkaamalla kivoja joulukortteja, vaikka myyntiin. Leimasin Paperinauhan joulutekstejä vesileimamusteella ekopaperille, embossasin valkoisella kohojauheella ja leimailin tyhjiin kohtiin ruskealla Forever Friends-joulusetin mukana tulleilla hiutaleilla ja tähdillä. Ja lisäsin narua. Tästä tuli ihan kiva - mutta ehkä näihin sopisi joku kuva tekstien päälle vielä. Sitten vain asettelisi tekstit niin, että kuva ei peittäisi niitä. Jotkut napitkin voisivat sopia koristeeksi? Ehdotelkaa, jos teillä on mielessä jotain kivaa mitä tämmöiseen simppeliin korttiin voisi lisätä - ilman, että se menee liian monimutkaiseksi.
Tällä mukaan:
.........................................................
Tämä ihanainen Magnolian tyttönen [Tilda with Balloon] tarttui mukaan Paperinauhasta. Tällä saa kivoja kesäisiä onnittelukortteja aikaiseksi. Leimasin Kaisercraftin kuplamuovia Tildan ympärille Mementon Rose Bud ja Bahama Blue-musteilla. Onnittelut lisään korttiin myöhemmin, kun saaja selviää.

Olen suunnitellut tekeväni jotain listaa Magnolia-leimoista, joita tarvitsisin ja mitä voisin myydä pois. Käytän nykyisiä leimoja melko vähän, joten uusien leimojen hankinta voisi piristää kortteilua. Olen onnistunut hankkimaan Magnolian perhe, hää- ja lapsiaiheisia leimoja, mutta sitten tarvitsisin tälläisiä ilmapallo-Tilda tyylisiä leimoja onnittelukortteihin yms. Haussa on ollut jo pidemmän aikaa Edwin-leimasin, joka sopisi moneen tarkoitukseen - olematta kuitenkin sidottu vaan yhteen harrastukseen/tyyliin [jalkapallo, merirosvo..] muttei mikään näkemistäni Edwineistä ole sytyttänyt... Mikä on teidän lempparinne Edwin-leimoista? 
..................................................................
Paperinauhaan tuli uusia, ehanaisia Kenny K-leimoja!
Mun oli pakko hankkia tämä policeman ! Helppo värittää ja jotenkin niin hauska, oon ihan intona mätsäillyt tätä leimaa jo monenlaisiin papereihin ja korttejakin varmaan saatte kohta nähdä :)


Keskiviikkona suuntaan kaverin kanssa Tampereen sykkeeseen, että mää odotan pääseväni vaatekaupoille. Ja ehkä siinä samalla tulee poikettua Sinooperissa ja Papruksessakin :)

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuossa joulukortissa! Ei vain yhtä tai kahta toivotusta vaan...:)
  Leimakuvahan siihen sopisi myös,vähän sivuun ja narujen rusetti sitten toiseen sivuun?

  VastaaPoista
 2. Luonnonmateriaalinauha sopii hyvin tuohon korttiin. Vaihtelua varmasti olisi laittaa kortti välillä vaakaan, reunojen pyöristys? Pystyisikö tekstejä laittamaan vieläkin enemmän sikin sokin, etteivät ne olisi riveissä? Lumihiutaleet ovat hyvä lisä!

  VastaaPoista
 3. Ihan bueno ilman kuvaakin, minä tykkään!

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!