lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kihla- ja kastekutsukortteja

Ihania kihlausuutisia tuli aprillipäivän aikaan kavereilta. Pariskunta on aavistuksen hevihenkinen, joten mitenkään kovin hempeää korttia en alkanut heille tehdä :) Tämä Magnolian pari soveltuu mielestäni hyvin myös kihlakortteihin, kunhan ei jätä pukua valkoiseksi. 
-----------------------------------------------
Paras kaverini sai kk sitten pojan ja minä sain  "kaste-kaason tehtävät" eli tehtäväkseni suunnitella ja tehdä 20 kastekutsua pojulle. Toiveissa oli joko helmiäispapereita eri sävyissä tai pallokuosia ja hopeaa. Päädyttiin äiskän kanssa pallokuosiin, koska esikoisen kutsut olivat tehty helmiäispapereista, emmekä halunneet näistä ihan samanlaisia.

Suunnittelimme ensin kuvaavamme pojun korttiin, mutta taasen halusimme erilaista kuin esikoisen kastekutsuissa ja päädyimme tähän Stampendouksen Christening-leiman, joka embossattiin hopella.


Tässä vielä kaikki  20 kutsua:

Hyvää viikonloppua kaikille!
Itse olen ollut kurkkukivussa jo useamman päivän ja nyt iski vielä korvatulehduskin. Nuhaa tai kuumetta ei vielä toistaiseksi ole, joten muuten vointi on ihan ok. Jaksaa paskarrella osoitekirjaa yms :)

2 kommenttia:

Kiitokset kommenteistanne!