perjantai 18. toukokuuta 2012

KSM - Kevään juhlat 3/4 ja Ylioppilaalle

 Onpas nyt jäänyt taka-alalle tämä Kevään juhlat-rinki, kuvan sain väritettyä jo ajat sitten ja paperitkin valittua, mutta kokoamisvaihe on kestänyt ja kestänyt...
Tässä kuitenkin korttini:
 Pilkullisen Tilda-paperin taustapuolelta löytyi pinkkiä, jota käytin helmiäispaperista stanssattujen sydänten taustalla. Kaikki muu löytyi kuoresta, mutta "True Love"-tarran nappasin omista kätköistä. Kiitos materiaaleista Helena

Ja jos jollain on ylimääräisenä noita "pisara-akryylihelmiä" turkoosina tai pinkkinä, niin olisin kiinnostunut ostamaan!
---------------------------------------------------------
Ketään omaa tuttuani/sukulaista ei ole tänä keväänä ylioppilaaksi pääsemässä, mutta olen silti muutaman kortin tehnyt valmiiksi. Kyllä näitä sitten tarvitaan kun ei niitä ole yhtään tehtynä :)
Tässä turkoosi/musta-versio pojalle:
Pinkki tyttö-versio kortista, on vasta tekeillä :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kortteja molemmat!

  VastaaPoista
 2. Hei! Nyt vasta ehdin käymään blogissasi vastavierailulla =). Kiitos kommentoinnista ja lukijakseni liittymisestä..kiva, että löytyy vielä uusia askartelijoita joita korttini kiinnostavat =).
  Liityinpä myös sinun blogisi lukijaksi.
  Niin ja vielä se, että teet hienoja kortteja!! Noita miehille tarkotettuja kortteja ihastelin kovasti.

  VastaaPoista
 3. Onpa söpöjä kortteja! Pitäisi itsekin keksiä kiva kortti-idea uudelle ylioppilaalle, harmi vaan ettei ole tuota leimaa itsellä!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on haaste sinulle http://innolla.blogspot.fi/2012/06/11.html

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!