torstai 10. toukokuuta 2012

Ylioppilaalle ja äitienpvälahjukset

P*skiksessa aiheena "TURKOOSI & PINKKI".
Leimakuvalaatikkoa selatessa löysin tämän kuvan - en ollut vielä suuremmin ylippilaskortteja tehnyt, joten päätin testata miten Kraftin Kimmien Snow white-tytölle sopii ylppärilakki päähän. Ja ihan kivastihan se!

............................................................................
Samalla kertaa esittelen äitienpvälahjuksia tai lähinnä "lahjarasioita"; Äiskälle lähtee turkoosiksi maalattu salkku, jonka päällystin violeteilla papereilla. Äiskän nimi alkaa A:lla, joten siksi puolihelmeilin A:n salkun kylkeen ja meikki-lahjoilla tämän täytin :) Ei tänne toki suklaat ja hiuslisäkkeen mahtuneet, joten niille on ihan oma pukettinsa erikseen...

Ja mammallekkin kaikennäköistä askartelin ja mamma saa lahjansa tässä pinkissä rasiassa. 
 Pitkään aikaan en ole ehtinyt koruilla, mutta nyt piti tsempata! Mammalle lähtee tämä rannekoru. Ihanaisia nuo valkoiset helmet, joita ostin Askartelumerestä Helmikuumeelta.
.............................................................................
Olen lähdössä porukoille viikonlopuksi, perjantaina on luvassa leimailua/kortteilua Tiinalla ja lauantaina lähdetään serkkupojan kanssa "luokkakokoukseen". Tässä ei ole kyseessä ihan tavallinen luokkakokous, vaan yhteen kokoontuvat  fiilistelemään kaikki yhtä aikaa ylä-asteen aloittaneet. Laskujeni mukaan siis 6 luokkaa (A-F). Huh, jännittää nähdä montako tuttua eksyy paikalle :) Vaikka väliäkö tuon - ihanaa, päästä näkemään jo pelkästään serkkupoikaa - ollaan syntymästä asti hilluttu yhdessä (minä olen se 2viikkoa vanhempi meistä) ja nykyään ehditään nähdä aivan liian harvoin. Sunnuntaina kurvaan parin mummolan kautta anoppilaan ja tietysti oman äiskäleen onnittelen heti aamusta kotosalla. Kiirettä pitää!

Serkkuni Tomppa on perustanut kevää mittaan oman yrityksen ja tein nyt tsemppi-kortin annettavaksi :)
Tiedä, onko tämä nuohooja nyt remonttimiehelle ihan sopiva - mutta Tomppa ymmärtää :D

7 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo ensimmäinen kortti, ja kaikkea ihanaa olet ehtinyt muutenkin tekemään :)

  VastaaPoista
 2. Ihanai juttuja olet kasa päin ehtinyt tehdä,ja mikä idea on tuo salkku ja rasia ei voi kun ihastella. Tekemäsi korukin on todella ihana,voi kun itsekkin osaisi tehdä koruja.

  VastaaPoista
 3. Sopii kyllä hyvin tua ylppärilakki tuolle ekalle typylle :). Monta muutakin kivaa juttua oot ehtiny tekemään :).

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo P*skiskortti! Voisin kans kokeilla lakkia päähän tuollekin Kraftin' Kimmie tytsylle... Muutkin askarrukset näyttää hyvälle ;)

  VastaaPoista
 5. kauniit iloiset kortit!! ja ihanat rasiat!! myöskin koru on valtavan kaunis!! =)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!