tiistai 31. tammikuuta 2012

Voitto, ostoksia ja ulkoilua

Muutamia kuvia viime päiviin liittyen, aloitetaan vaikka "alusta"...

Elikkäs voitin viime viikolla  P*skiksen #125 haasteen ja perjantaina kolahti Heinikan sponssaama palkinto postiluukusta, sain ensimmäisen Emerald Fairies Garden-leimani - suloisen Islan ja 10 pinkkiä kuviopaperia.

 Sitten äidré ja issee varmaan vetivät ristiä johonkin peräseinään, kun tämä neiti lähti itekseen, vapaaehtoisesti hiihtämään lauantaina. Mummolaan pääsee talvisin niin kätevästi suksilla... Ilta-aurinko vielä valaisi mennessä...
 ...takaisin tullessa oli aavistuksen verran pimeää :)
Ja lisätietona kaikille 20v sitten tässä latuni paikalla seisoskeli karhu, on niitä sen jälkeenkin toki nähty ja muutama vuosi sitten, muutaman kilometrin päässä näin itse susi-uroksen... että tämmöinen "kansallispuisto" :D

Ja kaveri valmistui maisteriksi! Harmitti kun mulla oli rub-ons-tarrana tähän tuo teksti "no more pencils, no more books, no more teacher´s dirty looks" niin sitten tarran "liitutaulu-viivat" veti koko tekstin ihan myttyyn ja muutenkin tarra ei tahtonut liimautua kunnolla vaan halkeili, vaikka kuinka tarkasti sen raaputin. Kirjoitin sitten itse - mutta olis se rub-ons ollu kivempi! Onnea kuitenkin Jaana!

Ja tänään postilootasta löytyi Kraftin Kimmie-kimppatilaus, joka selvisi viimein kotiin. Tullisetiä ehti välillä kiinnostaa puketin sisältö...ja siksi vähän viivästyi tuleminen.
Sain Toymaker-tontun ensi talveksi, Elainen " Hyvää reissua!"-kortteihin ja Patsyn voi laittaa ihmettelemään vaikka omaa ikäänsä :) Merirosvoja omaan maniaan (ne on NIIN söpöjä!) ja pupuja pääsiäiseksi :)

Aurinkoisia pakkaspäiviä!

3 kommenttia:

 1. Täällähän on tapahtunut vaikka mitä.
  Onnittelut voitosta, tosi kiva palkinto. Ihania papereita. Todella kiva kortti, jonka värimaailma miellyttää myös kovasti.

  VastaaPoista
 2. Hui,rohkea likka!Lähteä tuommoiseen metsään hiihtämään,vaikka eihän ne karhut taida ihan tämmösellä pakkasella olla liikkeellä:)
  Tuo sun voittos on ihana...

  VastaaPoista
 3. Suvi: Sen verran oon vissiin ehtinyt kaupunkilaistua, etten ees tajunnu pelätä mitään elikoita... kotona vasta tuli mieleen, että ai niin sielähän liikkuu susia ja vaikka mitä :) Kaahuset tosiaan (toivottavasti) nukkuvat pakkasten yli :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!