sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Väreillä P*skikseen


 Tervehdys!
Täälä puhaltavat uudet tuulet :) Tämä viikko on mennyt uuteen työpaikkaan tutustuessa ja päivärytmiin totutellessa. Aiempi iltatyö valvotti pitkälle yöhön ja nukutti aamuisin, nyt olen pitkästä, pitkästä aikaa päässyt jo klo 23  nukkumaan ja aamuheräämisetkin on lähteneet sujumaan. Olen pitkin viikkoa tehnyt kortteja, mutta kaikki ovat DT-juttuihin päätyneet, joten niiden esittelemisen vuoro tulee myöhemmin... 
Mutta P*skiksen värihaasteeseen sen sijaan voi osallistua jo nyt! :)
 
Haasteen värilastu
Ja kortti tulee tässä:
Leima: Kraftin Kimmie - Lily Lemon
-----------------------------------------------------------
Tässä pienoinen tilaus, jonka tein Paperellaan jo 2-3viikkoa sitten.  Dovecraftin Funky Vintage-papereita, oon pitkään metsästänyt- nyt löytyi! Ja särölasihelmiä, punaiset on 8mm ja musta/kirkkaat 6mm. Ostin Mementon Angel Pink-musteen, kun tuommoista "tyttövauvan-pinkkiä" kaipailee aina silloin tällöin. Puukoristeet hankin ihan testimielessä, josko saisin nuo maalattua jotenkin. Musta-valk. kuvat on rub-onsseja. Metallisia lenkkejä koruihin ja avaimenperiin.
Tällä viikolla tuli hankittua Paperinauhasta Kaisercraftin 3 erilaista "taustaleimaa" ; nuotit, tekstit ja pallot. Palloja ja tekstiä ehdin jo testailla ja hyvin toimivat myös embossattuna. Niistä kortteja tulossa myöhemmin :)
------------------------------------------
Lopuksi viihdettä; miesväki sanoi, että mä näytän ihan tuolle, kun lakkaan kynsiäni =D ... Onhan se asia tietysti näinkin...  (Kuva napattu Rayman-pleikkaripelin loppuhuipennuksesta)

1 kommentti:

  1. Värisävyt nappijuttu, ihastuttava Kimmien leimasin ja muutenkin tasapainoinen kokonaisuus:)
    Kivoja ostoksiakin olet tehnyt.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!