keskiviikko 11. tammikuuta 2012

All Our Dreams ja vintageboxi

New Beginnings
Mietin hetken, että tekiskö tällä kertaa hää- vai vauvakortin... Mutta päädyin taas vauvoihin! Onneksi on vielä niin päin, että vauvoja tulee enemmän kuin häitä :) Suhteellisen yksinkertaisella mennään - voi olla että leimaan vielä jonkun koristeen sinisellä korttiin ennen lähettämistä.
Leima / stamp: Lili of the Valley - All Our dreams
 ...............................................................
Ja sitten taas lahjojen pariin, armaat kummitätini ja setäni täyttivät eilen 50v (ovat keskenään kaksosia) ja kekkerit on edessä viikonloppuna.  Reijon lahjan esittelin jo aiemmassa postauksessa ja tällä kertaa on Ritvan boxin vuoro. Tiimari myy edullisesti "jouluisia" rasioitaan pois, kävin nappaamassa muutaman boxit itselleni. Ensin ajattelin vain koota lahjan rasiaan ja antaa sellaisenaan, koska rasiassa on tädin lempparivärejä; valkoista ja punaisen eri sävyjä. Mutta sitten törmäsin tuohon korttikuvaan, joka näyttää ihan tädilleni lapsena ja ajattelin kuitenkin koristella kannen, loppurasiaan saavat jäädä lempivärit näkyviin. 
Tarvikkeet: Vintage-korttikuva - Paperinauhasta, samaten paperit, puolihelmet ja kirjaintarrat. Lintu rub-ons Sopurahan arkista ja kukka saatu SannaS:ltä.
 Toivottavasti saaja tykkää; sisältä löytyy vintagetyylinen, valkoinen ruusu tyynynpäällinen, arpoja, karkkia, magneetti mietelauseineen ja itse tekemiäni rannekoruja pari kappaletta.
.........................................................................
Ja juuri kun sain pakattua jouluiset askartelukamppeeni isoon lahjapussiin ja sullottua vaatehuoneen perukoille, tuli postista nettikirpparilta Sadulta ostamani Magnolian halaava pukki! Pakkohan tästä on pari korttia tehdä, samalla kun testaa värittelyitä :) Kiitos Sadulle, olin jo unohtanut ostaneeni tämän ennen joulua! :)
 

1 kommentti:

  1. Beautiful card! Thank you for joining us over at Lili's Little Fairies. Jayne x

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!