keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Matkakuvia - Bioparc Fuengirola

Nyt on palattu lomamatkalta :)

Lämpöä riitti koko viikon lähes 30 astetta ja aurinko paistoi. Ihanaa valohoitoa syksyn keskellä. Aloitetaan lomakuvat Bioparc Fuengirola-eläintarhasta:

 Sumatran tiikeri

 Gorilla

 Simpanssi

 Pienempiä apinoita, Gabboneita?


 Orankeja

 Leopardi (Sri Lanka)

 Kilpikonnia ja liskoja

Kaloja

 Mangusteja

 Pensselisikoja

 Ardilla Tricolor - orava kolmessa värissä :)

Puisto oli kokonaisuutenakin todella kaunis!Jos olet menossa Bioparciin bussikadun varrelta (esim. Los Boliches-alueelta) voit hypätä bussiin (puna-valkoisia busseja, jossa Miramar-ostoskeskuksen mainoksia) nro 1 tai 4 ja jäädä pois Condesde San Isidron varrella olevilla pysäkeillä, viimeistään Myramar-hotellilla. Muistaakseni oikea pysäkki oli heti Policia Local (paikallinen poliisi) aseman jälkeinen Ayuntamiento-pysäkki, jäin itsekkin pysäkillä sattumalta ja puiston mainokset näkyikin heti tielle.Tästä näet bussien kulkureitit. Bussimatka maksaa 1.15e. Puiston tarkka osoite on Avda. Camilo José Cela 6-8. Tässä vielä linkki Bioparcin sivuille.

Oli kyllä huippukokemus päästä eläintarhaan myös ulkomailla - Suomenkin eläintarhoissa on riittänyt ihasteltavaa, mutta tuola oli panostettu valtavasti siisteyteen ja ulkonäköön. En tiedä oliko Dholet, villikoirat siirretty johonkin "talveksi", koska niitä en puistossa nähnyt. 

Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille, puisto on todella siisti, eväitä ja juotavaa pystyy ostamaan ympäri puistoa olevista automaateista ja parista ravintolasta, eläimet pääsee oikeasti näkemään ja puisto on sopivan mittainen kiertää. Parissa tunnissa olimme kahlanneet puiston läpi puoleentoista kertaan :)

Myöhemmin tulee lisää postauksia ostoksistani ja muista Fuengirolan paikoista.

1 kommentti:

Kiitokset kommenteistanne!