lauantai 7. joulukuuta 2013

Tämä tästä puuttuikin...

Juuri kun olin valmistelemassa joulua; joulukortteja ja askarteluja lahjoiksi - kävi näin.
Käpyttelin tiistai-aamusella töihin ja liukastuin jäällä, kaaduin oikean käteni päälle... Sormet taittuivat aivan liikaa kohti rystysiä. Kipu oli aikasta kova ja sormet paisuivat heti muodottomiksi, keskari alkoi mustua ja sitä pisteli. 

Ensiavussa oli hurjasti sydänkohtaus-potilaita ja kaikki lääkärit olivat "kiinni", joten koko aula odotti 4h ennenkuin jono lähti hitaasti etenemään - minäkin pääsin sitten pitkän päivän päätteeksi lääkärille, röntgeniin ja uudestaan tutkittavaksi ja lastoitukseen. Keskari on alimman "taitoksen" kohdalta murtunut ja muutkin sormet ottivat osumaa. Keskari lastoitettiin nimettömään ja sen pitää olla paketissa ainakin viikko, menen maanantaina kuulemaan uuden tuomion. Tällä hetkellä keskari on mustana kokonaan, nimetön puutunut, pikkurilli ja etusormi väsyneitä olemaan hassussa asennossa lastan takia..

Joten kaikki askartelut, bloggailut ja joulukorttien teko sekä työt jäävät nyt tekemättä kunnes saan luvan liikuttaa sormea ja olla ilman lastaa...

Mies-ringin viimeiset materiaalit saapuivat viime viikolla Aprikselta, -kiitos niistä! -  korttia en vielä ehtinyt aloittaa. Mannan ja Saronin kortit ovat valmiina, niistä puuttuu enää leimatut onnittelut - joten nekin esittelen vasta sitten kun pystyn olemaan koneella. Nyt kirjoittelen hitaasti vasurilla ja toivon, että saan oikean käteni pian kuntoon.

10 kommenttia:

 1. Voi itku mikä tapaturma:(( Toivottavasti käsi paranee pian!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, tsemppiä, maltahan parannella rauhassa.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista täältä toivottelen myös. Olipas huono tuuri että juuri ennen joulua sattui. Mutta toisaalta: ehkä lepo oli sitten sinulle tarpeen? Itselläni on toistaiseksi pitäneet piikit kengissä (koputtaa puuta), eli olen joitakin vuosia sitten ostanut muutamalla eurolla talvikenkiin piikit alle Halpa-Hallista. Ilman niitä ei ole mitään asiaa edes meidän kerrostalon pihamaalle tälläisilla keleillä!

  VastaaPoista
 4. Joko pian sormes kestäis askarteluja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saikku loppuu maanantaina. Töihin yritän kammeta keskiviikkona, tiistai oli siis vapaa :) En oo tehnyt mitään 2 viikkoon, keskari on aina vain musta ja on vielä teippauksessa, joten mitään ihmeellistä en saa tehdä. MUTTA pitäiskö joululahjoja ja vaikkapa glögittelyjä harrastaa ma taikka ti yhdessä?

   Poista
 5. Maanantaina sopii iltapuolella, tiistaina milloin vaan :)
  Kummanko luona oltais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siistimpää :D Meillä huomaa, että joku ei saa tehdä mitään oikealla kädellä ( eikä osaa vasurilla)... Ja meillä on täälä palapelejä vaihees vähä joka huonees, jotenka teillä! Ja oisko se sit tiistai - niin ei tarttis kello kaulas elää.

   Poista
  2. Sopii :) monelta treffataan?

   Poista
  3. Pystyttekö te hakeen mut joskus päivällä? Klo 12-14, niin H vois sit hakea mut teiltä, kun pääsee 16-18 töistä.

   Poista

Kiitokset kommenteistanne!