torstai 26. joulukuuta 2013

Paperisuikaleita ja Mo Manningin ihanuus!

ja niitähän löytyy!
Tein kortin ystävänpäivää ajatellen :)
246 / 2013
Huomaatteko miten paperissa tuossa "mitassa" on painovirhe?  40 ja 60 välissä on 150 :D

Silppu/suikalekortteja tulisi varmasti tehtyä enemmänkin, mutta koen aikaa vievänä tuon papereiden yhteensovittamisen ja teippaaminenkin on tavallista hankalampaa....
Mutta kivojahan näistä tulisi!
.....................................................
Ostin itselleni joululahjaksi muutamia leimoja, yksi niistä oli Stamping Bellan / Mo Manningin piirtelemä "Spit Happens!", joka mielestäni sopii niin pienille tytöille kun pojillekkin.

247 ja 248 / 2013
 Poikakorttiin sain myös upotettua paperisuikaleita, tyttökortissa onkin ihan eri tunnelma.

249 / 2013
"Pysy aina tuollaisena kun nyt oot" -teksti sopii mielestäni vauvakortteihin! Sellaisina pieninä ja suloisina soisi monen pysyvän :)

250 / 2013
 Tämä herkullinen kortti on jäänyt loppukesästä bloggaamatta!

251 / 2013
 Minulta tilattiin kortti valmistuvalle IT-tradenomille. Sen verran tiesin koulutuksesta, että uskalsin lisäillä koodin pätkää ja hiirtä.

Leimasin Marjolta ihanaista Tim Holtzin puuta. Sain heti vision, millaisia joulukortteja tästä saisi... Tässä visioni toteutettuna! Tosi kiva! "Lumikohdat" jätin värittämättä, mutta nekin voisi tehdä geelikynällä jälkikäteen...

Esittelenpä samalla pussukan, jonka ostin kaverille joululahjaksi. Ihana!
Ei lähdettykään tänä vuonna enää Ouluun, joten vaihdettiin kaverin kanssa postitse pikkupaketit ja viralliset lahjat annetaan vasta sitten kun taas törmätään livenä. Pussukan tekijä on "pussukkamania" ja ostin sen Torikeskuksen joulumyyjäisistä. Mummo-sarjis on huippusuloinen ja sisälle piilotin suklaata. Pusseissa päälle ommeltu ohut muovi, joten kestävät myös kosteutta.

1 kommentti:

  1. Tuskin on painovirhe, kun ennen 10 on 100 ;) Kivoja kortteja.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!