sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tankun Joulukortti-rinki 1/4

Järjestämäni joulukortti-rinki saatiin tällä viikolla käyntiin. Minun sijastani Anna aloitti ringin lähettämällä ensimmäiset materiaalit, jotka näyttivät tältä:

Tuo Magnolian leimasin oli itselleni uusi tuttavuus ja siksi kiva väritettävä. Yritin käyttää materiaaleista mahdollisimman paljon ja halusin rakentaa kaksi eri tyylistä korttia, joten aloitin jakamalla materiaalit kahtia.

Ensimmäisestä kortista tuli tämän näköinen:
143 / 2013
 Värikäs ja oman näköiseni. Kirkkaat puolihelmet päätyivät kuuseen ja nauhoista valitsin tähän punaisen. Stanssattu kuusi ja nurkkien koukerot sekä pienet lumihiutaleet väritin Promarkereilla.
Ensimmäiseen korttiin käytin tarkoituksella vähemmän materiaaleja. 

Kakkos-korttiin jäi siis  enemmän bling blingiä:
144 / 2013
 Timanttiverkkoa teippasin kukkien keskustoihin ja laidoille. Paperit kerrostin päällekkäin ja Tildan väritin promarkereilla. 

Käyttämättä jäivät ruskea nauha ja hento vaaleansininen paperi.

Mukana ringissä myös Apris ja Katja
Siirsin itseni "sairastapauksen" vuoksi ringin viimeiseksi, että saan parannella päänkipuni rauhassa.

Muiden rinkiläisten kortit olivatkin jo heidän blogeissaan valmiina, joten linkitin nimenne suoraan tekemiinne kortteihin, kiitokset ensimmäisistä materiaaleista Annalle ja innolla jään odottamaan ensi viikon materiaaleja :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat kortit! :) Mahtava kun kaikilla näistä tuli niin kovin erilaisia. Saa paljon uusia ideoita materiaalien käyttöön. :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kortit ja kivan erilaiset. Nyt harmittaa, kun en itse hoksannut tuota kuustani väritellä. Meinaa hukkua taustaansa. Minäkin sain tänään toisen kortin tehtyä, mutta ruskeasävyinen paperi sekä nauha jäivät vieläkin käyttämättä... Seuraava kuori laitettu perjantaina postiin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kortit =) Ja niin onnistuneet väritykset, en promarkereita vielä hallitse en saa kun tummia värityksiä aikaiseksi.. Minusta myös on hauskaa kun jokainen näkee materiaalit niin erilailla =D

  VastaaPoista
 4. Kauniit kortit ja ihanat sävyt molemmissa :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!