sunnuntai 4. elokuuta 2013

Luka 3v ja tilauksia

Kesän tällä näkymin viimeisistä festareista selvitty - viikonloppu oltiin tyttöjen kanssa seuraamassa "hippiä ja hoppia" Solar Sound-festareilla. Juu - oli se STIG sielä, siksi siis minäkin :)

Aivotärähdyksestä toivutaan vieläkin, jotain juhlinta jäi vähemmälle ja päänsärkykin vaivasi, muutamia bändejä tuli kuitenkin nähtyä. Ja aina kun vapaa-aikaa jäi, tein seuraavia kortteja:

104 / 2013
 Kaverini tilasi minulta hääkortin, miehelleen synttärikortin ja kortin tyttövauvalle. Hääkortteja minulla olikin valmiiksi tehtynä, mutta vauvakortteja tein nämä kaksi, Hennan myötävaikutuksella eräs ilta. Kellertävässä kortissa panostin koristeisiin, kukkiin.

105 / 2013
Vaaleanpunaisesta kortista tuli enemmän vintage-tyylinen. Pitsi voitettu Anun Putiikeilta jostain haasteesta ja kuva tulostettu muistaakseni Vintagearkusta. Tähdet ja teksti valkoisia ääriviivatarroja.

Kaverin miehen synttärikorttiin toivottiin aiheeksi kolmiloikkaa tai korkeushyppyä. Muutaman tunnin etsimisen ja pähkäilyn jälkeen päädyin tulostamaan tämän kuvan netistä. 

106 / 2013
 n-kirjaimet tehty u-kirjaimista, huomaako sitä? :)

Siinä siis ensimmäinen hoidettu korttitilaus! :)
.................................................................................
 
Äitini tilasi samaan syssyyn kortin "maajussien" esikoispojalle. Tilattavaan korttiin tuli niin montaa erilaista toivetta kuin on kortin allekirjoittajaakin työpaikalla (joku 15-20 henkeä), joten helppoa ei ollut tämänkään kortin tekeminen. Ensimmäisestä kortista tuli nyt hempeä, en olisi itse halunnut tätä leimasinta käyttää (koska poju on liian "vanha" vastasyntyneeksi) siispä yritin pehmentää kuvaa värimaailmalla, mutta toiveeksi esitettiin värikäs kortti tällä leimalla, joten lisää tulossa.

107 / 2013

Joudun tosin tekemään vielä pari muutakin vaihtoehtoa, muilla leimoilla ja ehkä yhden vintagekuvalla. Josko sitten pääsisi porukka yksimielisyyteen, mihin korttiin päätyvät.
.........................................................................
108 / 2013
Lukan 3-vuotissynttärit vietettiin tänään, tälläisen kortin ja lahjaksi ostettujen lelujen kera :)

Vielä odottelisi tuossa yksi kastekortti-tilaus ja lisää noita poikavauvakortteja. Huomenna on paluu lomalta töihin, joten saas nähdä missä välissä teen mitään.
 .....................................................................
Hei, meinaa ihan unohtua esitellä tämä kortti, joka annettiin Oulun reissulla uuteen kotiin muuttajille, Jaanalle ja Makkelle. Onnea, onnea!

109 / 2013
 


2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja kasapäin:) Onko tuo talo kortti leimattu millä leimalla,se on tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiinulle: Talo on Doodle Factoryn leimasin, mahtoiko nimi olla Neighborhood?

      Poista

Kiitokset kommenteistanne!