sunnuntai 11. elokuuta 2013

Oulussa, Ranualla ja ostostelemassa

Kesälomat on vietetty ja huomasin, että kamera on täynnä kaikenlaisia kuvasia, joita voisin teillekkin esitellä.
Ouluun mentiin Qstockia varten, onneksi saatiin vielä liput ostettua Qstock-viikolla. Paikanpäällä sitten kuultiinkin, että koko tapahtuma molemmilta päiviltä on loppuunmyyty. Nähtiin HIM, Stig, Elokuu, Pauli Hanhiniemi, Monroe, Jukka Poika, Within Temptation, Bam Margera, Turmion Kätilöt yms. Kaikki suosikkini siis ja muutama ylimääräinen :DSamalla reissulla oltiin mummolassa mökillä, meren rannalla. Käytiin katsastamassa kavereitten uusi asunto ja festarihumun laannuttua ajettiin maanantaina karkki- ja limuostoksille Haaparannalle, Ruotsin puolelle ja sieltä Ranuan eläinpuistoon, jonne olen hinkunut jääkarhujen takia jo vuosia :) Lemppareiksi nousivat sosiaaliset villisiat, komeat kotkat, ylisuojeleva ankkaemo, hurmaava saukko ja tietenki aasi.
Jos poikkeatte Ranuan eläinpuistoon kannattaa "samasta pihasta" bongata Fazerin tehtaanmyymälä, halvalla hyväskää!


Näin elämäni ensimmäiset "villit porot" automatkalla :) 
Harvinaisen kesysti käyttäytyivät ja kulkivat keskellä tietä.


Oulun reissulla oli aikaa ostoksille noin 3 kertaa vähemmän kuin normaalisti. Siksi keskityttiin tärkeimpiin. 

Miesväki halusi Verkkokauppa.comiin ja samasta pihasta bongasin Iittala Outletin. Verkkokauppa.comissa oli myynnissä tosi edullisia Bambao-legoja! Ostan aina joululahjat hyvissä ajoin, niimpä tämäkin 1,90€ maksanut legopaketti lähti mukaan erästä tiettyä pikkupoikaa silmällä pitäen. Iittala Outletista toivoin löytäväni edullisia (1.luokan) Mariskooleja - vaan eipä tärpännyt. 2.luokkaisetkin 15senttiset maksoivat vielä yli 40e ja mielestäni siitä on niin vähäinen hinnan nousu 1.luokkaisiin, jotka maksavat 50e, että voi suoraa ostaa sitten priimaa. Mutta Taikametsä muki lähti 9€:lla mukaan :)


Citymarketista oli tarkoitus hakea pelkästän evästä, kunnes törmäsin näihin ale-patalappuihin! Ehanat kuosit! Yksi lempikauppojani koko Suomessa on oululainen Romeo & Julia, joka myy pääasiassa koruja, lompakoita ja pussukoita. Mahtavat, aina iloiset myyjät ja ihania juttuja! Tällä kertaa mukaan tarttui tuo ihana lompakko! ^ 
Ostin myös vaatteita, kirppareilta ja kaupoista - mutten ala niitä nyt sen suuremmin esitellä.

Oulun reissun aikaan postilaatikkoomme oli kolahtanut tilaukseni Esteriinalta! Muutamat sydänhelmet (joku reilu 40kpl), helmiä itselle tehtävään koruun (keltaiset, turkoosit ja tummansiniset) sekä pinkkejä viiksiä :)

Oulun reissulta kotiin selviydyttyämme bongasin Hong Kongin kuvastosta ihania puutarhakoristeita. Riennettiin Kirsin kanssa ostaan mulle tämmönen kaveri parvekkeelle:
3 kommenttia:

 1. Olisit poikennut samalla Pudasjärvelläkin :) Työpaikkani AarreArkku on käymisen arvoinen askartelijoille, aah yksi "nurkkaus" täynnä kaikkea ihanaa ;) ja ranualta vain 70km :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä painaa muistiin, poiketaan Oulussa 2 kerta vuodessa, joten ehkä jo ensi reissulla :)

   Poista
  2. Kaksi kertaa... Kirjoittamisenkin voisi opetella :D

   Poista

Kiitokset kommenteistanne!