maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tilauksia ja tuunauksia


 Tein taas muutamia erilaisia kortteja myytäväksi. Kortteiluinto on ollut viime aikoina aika nollassa, papereitten pyörittelyyn menee tuntikausia enkä ole mihinkään tyytyväinen, nämä sain kuitenkin jossain lyhyessä intopuuskassa tehtyä - ja joulukorttikuvien värittelyprosessi on aloitettu! :) Kihlakortteja on paljolti toivottu ja toivotuksia (muillekkin kuin synttärisankareille) niitä siis yritin mahduttaa näihinkin.

101 / 2013


Kortti tehty Art Impressionin Celestellä.


102 / 2013
 Sininen kortti tehtiin Stampendouksen Zinnialla ja Die-Namicsin koukero-stanssilla.

103 / 2013
 Kihlakortti Magnolian leimalla ja Die-Namicsin koukero-stanssilla (sama stanssi kuin ylemmässä kortissa). Lisäksi liimailtu ääriviivatarroja. 


 Tuunasin Tiimarista ostetun värikkään, "kahvittelevat tädit" muistikirjan vieraskirjaksi porukoitten mökille. Mökillä on vieraillut tänä kesänä jo monta perhettä ja kiitokset on vastaanotettu kaikenmaailman lippuihin ja lappuihin. Vieraskirja on hyvä tapa säilöä "asukkaat" yksiin kansiin. Samalla vieraskirjan alkuun onnistuu lisätä perheemme yhteystietoja ja vinkkejä mökin käyttöön.
 
 Ostin ekokartonkisen rasian (koko noin 16 x 20 jotain senttiä) ja koristelin sen jouluisaksi :D Tarkoituksena on kerätä rasiaan valmistuneet joulukortit ja tyhjä rasia toimii hyvä innoittajana saada jotain aikaiseksi. Kortit on tarkoitus säilöä rasiassa pystyssä, pussitettuna. Sitten kun tuo rasia on täynnä uskallan harkita myyjäisiin menemistä :)

Koristeltu Reprintin papereilla ja Chevron-maskausteipillä.

2 kommenttia:

  1. Toi sininen kukkakortti on aiva ihana :) Ja rasia, hyvä idea tuo rasian täyttäminen. Minä viimetingan ihminen oon tehny kaikki myyjäisis myymäni jutut tyyliin, pari-kolme viikkoa ennen myyjäisiä...

    VastaaPoista
  2. Jee! Blogger näyttää taas spostissa saapuneet kommentit - tässäkin toiminnossa oli joku viikon tauko. Kukkakortista tulikin mieleen, että oon pitkästä aikaa ottanut 10 x 15 korttipohjat taas käyttöön, ovat ihan hyviä tuollaisiin "pienehköihin" leimakuviin :) Minä viimeksi tein kanssa pari viikkoa ennen myyjäisiä suurimman osan, jos tänä vuonna tekis aiemminkin :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!