maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tampere - Helsinki - Tallinna

... ja pitäskö vielä lisätä Keskisen Vesa! No ei lisätä! Vesalta ostettuja juttuja en tainnut edes kuvata... ostinko edes mitään itselleni? 
Mä olen sen verran äijä, etten vaatekaupoissa yleensä kauaa viihdy ja niin sekakokoisena pidän itseäni, etten jaksa sovittaa S, M ja L kokoisia vaatteita toivoen, että joku sopisi... Tänä kesänä mussa on kuitenkin herännyt joku vaatehimotus! Yleensä inhoan mekkoja, mutta tänä kesänä muistan olleeni muutamiakin kertoja sovituskopissa mekkoja kädet täynnä ja huomannut selittäväni itselleni "vaikken tarvitse tätä nyt, voisi tälläinen olla hyvä olla vaatekaapissa... varalla ikäänkuin"
olenkohan viimein löytämässä sisäisen naiseni?

Shoppaus oli hyvä aloittaa Tampereelta, johon lähdettiin ihanan Hennan kanssa. Reissun tavoite oli löytää mekko häihin. Ensimmäiset kunnon ostokset tarttuivat mukaan Radiokirppikseltä (kiitos Kirsille, joka esitteli mulle paikan edellisreissulla!)


 Löysin lempiväriäni olevan takin - tämä oli pakko saada! Vaikka vähän iso onkin! Ei nuo hihat oikeasti noin pitkät ole - sormet pakeni kylmää tuulta. Edukas ja ehana!

 Samalta kirppikseltä ^
Lämmin kun mikä - ainut mikä epäilytti oli tuo kaulus...

Ja löytyihän se mekkokin - kuva otettu häissä :) Yllättävä värivalinta, eikös? Naama ei viitsi paljastella, kun oli just jotain ärrin murinaa ilmeestä päätellen tulossa suusta :D

 Samaisella reissulla tuli käytyä myös tutustumassa Paperilohikäärmeeseen. Mukaan tarttui linssejä ja pohjia, Die-Namicsin koukero (jonka leikkaan yleensä kolmeen osaan käytettäessä :), lehtiö ja Octopode Factoryn ihastuttava "Jolee"

 Myös TIGER:ssä poikettiin, kahdessa. Molemmista tarttui mukavasti tavaraa mukaan -  lempparini oli (huom oli) tämä ihana sympaattinen "pupuvalo". Ajattelin valon olevan valkoinen, kellertävä - pahimmassa tapauksessa sinertävä. No joo - pupu paljastui discopupuksi, vaihtaa nimittäin aika tiuhaan väriä - kaikissa sateenkaaren väreissä :D ... mutta suloinenhan tämä on!
........................................................

Häiden jälkeen matka jatkui äidreen kanssa kohti Helsinkiä! 
Helsingistä ostin muutamia vaatteita ja kynsilakkoja - niistä ei taida olla kuvia missään. Lähinnä yritettiin kiertää nähtävyyksiä ja suunnitella Tallinnaan lähtöä, mutta pohkeen hieromiseksi meni suurin osa ajasta, kun jalkani päätti alkaa krampata ja suonta veti monestakin kohtaa... 
Vähän pelotti lähteä jalkapuolena Tallinnaan, josko menisi nilkka yms... Mutta matkaan lähdettiin silti, nyt kaduttaisi jos ei olisi lähdetty.

 Äiti osti mulle "synttärilahja" verukkeella vaikka mitä :) mm. tämän takin Tallinnasta. Ollaan äidin kanssa kovia lahjomaan toisiamme ja muita läheisiä, joten takinosto ei tullut yllätyksenä kenellekkään.

Itse ostin tämän laukun sillä samalla synttärilahjaverukkeella itselleni :D

Verukelaukun vikoihinkin pääsin tutustumaan jo laivassa :D Haaraniitit sinkoilivat :D Ei haittaa, laukkua tulee muutenkin tuunailtua - saatan muutenkin irroittaa niitit ja liimata tehokkaalla liimalla puolihelmet/muut koristeet tilalle.

 Tallinnan reissulta ostin myös kaksi maatuskaa; toinen itselleni ja toinen ystävälleni Pauliinalle, jonka kanssa meillä on "jos matkustat ja maatuskoja näet, ostathan mullekkin"-tyylinen sopimus. Pauliina toi  minulle Venäjältä suloisen maatuskan ja nyt oli minun vuoroni, keltainen lähtee Ouluun - turkoosi jää itselleni.

Tallinnasta jäi hyvät muistot, laivassa matkaaminenkin alkaa jo sujua - vaikken siitä osaa oikein nauttiakkaan.
 ..............................................................
 Kesäloma on kulunut myös oman pitäjän kirppareita kierrellen. 
Hassua kyllä, löydän paljon enemmän tavaraa muille kuin itselleni. Tämäkin  Anita Rantanen-Siemersin "Talvitunnelmia" pisti kirpparilla silmään muiden Arabian laattojen, lasikorttien ja taulujen seasta. Koska itse en ole osannut päättää mitä alkaisin keräillä, keräilen astioita ja tauluja yms toistaiseksi äidilleni - sinne suuntasi tämäkin taulu :)


Ja tällä viikolla taas otetaan nokka kohti Oulua - ehkä taas ensiviikolla esittelen löytöjäni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!