keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Häät

Ennen Helsingin reissuani sain anopilta toiveen hääkortista heidän tuttavalleen, tein hänelle kaksi korttia, joista valita:
97 / 2013
 Tämä ensimmäinen on oma suosikkini! 
Olen kaavaillut, että jos joskus itse naimisiin asti pääsen, tekisin omat hääkutsuni tuolla Greeting Farmin leimakuvalla, on tuo vaan niin suloinen!
Osallistun tällä kortilla myös Kortiston #35 haasteeseen, jossa aiheena "HÄÄT"
.....................................................

Anopin valinta osui kuitenkin tähän alempaan korttiin :)
98 / 2013
Sen verran ehdin parista kysyä, ennen kortin tekoa - että hiusten värit kuulin ja sain tehtyä "oikean näköisen" parin :)
Oli tämän kesän kovimmat ukkoset ja salamoinnit, kun kotona näitä hääkortteja pimeässä värkkäsin itsekkin tuskaisena - sen verran oli pimeä taivas, että katuvalot menivät päälle klo 13 päivällä :D 
............................................................
 
Samaisella viikolla oli myös ystäväni Riikan ja hänen miehensä häät, ihana käydä kesähäissä vuosien tauon jälkeen - on niissä vaan aina oma tunnelmansa, vaikka vettä välillä satoikin ja ilma oli todella painostavan kuuma. Harmittelin itse aikaista juhlista lähtöä (seuraavana aamuna oli lähtö Helsinkiin junalla), mieluusti olisin vielä juhlimaan jäänyt.
99 / 2013
 Riikan & P:n kortista tuli tämän näköinen ^
Yritin napata kortin värit hääkutsuista, jotka tein parille häälahjaksi.
Halusin ostaa myös "lahjan" rahan antamisen sijaan, joten ostin parille Tahdon!-kirjan. Kirja ei ole perinteinen kirja, vaan pari saa täyttää kirjaan yhteisen taipaleensa muistoja, ensitapaamisesta tuleviin hääpäiviin. Kirjoja oli saatavilla useammanlaisia; Hääkirja - kirja kaikille, jotka sanovat tahdon, Viivin ja Wagnerin hääkirja ja tämä ostamani Tahdon!-kirja. 


Toivottavasti ensi kesäksikin saadaan häät taas juhlittavaksi :)

1 kommentti:

Kiitokset kommenteistanne!