tiistai 21. toukokuuta 2013

Yhdessä kortteiltua

Henna-Maaritin kanssa taas pistettiin kortteiluideamme yhteen ja vietettiin kortteilupäivää viime viikolla.

71 / 2013
 Ensimmäisellä kortilla, ajattelin osallistuvani Kortiston "ei liimaa" haasteeseen. Kortit paperit on kasailtu teippaamalla ja risti kohotettu kohotarroilla. Valkoisen organzanauhan tilalla oli ensin ruskea organza, mutta se teki kortista kauhean synkän - vaihdoin sen raikkaampaan valkoiseen. Nyt tämä menee mielestäni rippikortiksi niin tytölle kuin pojallekkin.

72 /2013
 Tämä kortti oli itsessään haaste - tätä on muokattu noin 15 kertaa :) Ensin kasasin harmaalle nuotti- ja tekstipaperisilput, ne kuitenkin pomppasivat liikaa silmille, joten päädyin värittämään ne tussilla kortin väreihin mätsääviksi (siniseksi ja vaaleanharmaaksi). Sitten kortin onnittelu pomppasi liikaa silmille muuten niin vaaleansävyisestä taustasta. Päätin tasapainottaa sitä mustilla nuotti-ääriviivatarroilla. Lopputulokseen olen tyytyväinen - vaikka välillä jo olin heittämässä tätä roskiin. Nyt tuo näyttää minun tekemältäni sekamelskalta :)

73 / 2013
 Puoti-Piken muuttomyynti on saanut minut hamstraamaan papereita. Alennuksessa olivat myös nämäTildan arkit, jolta leikkasin ja kasasin pojan ^ (erilaisia vaatteita ja kroppa erikseen, samalla arkilla). Alesta löytyi myös erikuosisia kartta-papereita, jotka sopivat mielestäni pojille/miehille. 

74 / 2013
 Harmittavasti kamera muuttanut tämän kortin värejä - kortti on nimittäin oma suosikkini näistä! Tausta on ihanan turkoosi (oikeasti), kuvassa tuo näyttää liian tummalta ja pliisulta. Teksti leimattu Nea-Idean leimalla, Magnolian "Welcome to a lovely home"-leimasin omista varastoista ja Magnolian aita Henna-Maaritilta lainattu.

75 / 2013
 Simppeli! Studio Lightin uusilta arkeilta napattu lentelevä poika lentää aitojen yli :)

76 / 2013
Värittelyä Distress Markereilla. Tuo Penny Blackin poika on ihana!

Samalla tässä nyt "mainostan", että olen saanut päivitettyä leimasimeni-välilehdelle kaikki leimasimeni - jos koette, jotain minulta löytyvistä leimoista tarvitsevanne omiin projekteihinne niin saa ottaa yhteyttä ja kysellä vaihdokeista :)
ps. muutamia akryylileimasimia vielä puuttuu kuvista, yritän lisäillä ne piakkoin.

4 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ahkera. Ihania ja erilaisia kortteja.

    VastaaPoista
  2. Aivan aivan ihania - tuo merirosvo on eniten mieleen, mutta kyllä riitti katseltavaa muissakin korteissasi, joissa tosiaan on ihania yksityiskohtia!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!