keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Skräppäilyä pitkästä aikaa

Päätin, että yritän osallistua mahdollisimman moneen Skräppihetket haasteeseen tänä vuonna ja samalla herätellä skräppäysintoani. Hankin viime kesänä synttärilahjaksi itselleni 8,5 x 11" albumin ja runsaasti muovitaskuja ja papereita, valokuvatkin olisivat jo teetettynä - vielä kun ehtisi tuottaa näistä muistoista jotain :)
Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin tehdä ensimmäisen leiskan pariin vuoteen. 

Aiheeksi valitsin... itseäni koskettavan muiston viime kesältä ja luonnostakin yritin noudattaa.

SKRÄPPI 1 / 2013
 12 x 12 kokoinen "muistoleiska" meidän mussukasta.

 Metsä-taustapaperi ostettu Puoti-Pikestä joskus vuosi pari sitten, se on  DWCV:n the Immortal Love-lehtiöstä. Paperin koholla olevat tekstit olivat juuri samanvärisiä Thickerssien kanssa. 

.............................................................................

Eilinen Paperinauhan askarteluilta meni "vauvaillessa", nappasin I brake Stampsin  "Sleeping Baby" -leimasimen Facebookin askartelukirppikseltä ja olen niin ihastunut tähän leimasimeen! Suloinen!
Päätin käyttää askarteluillassa tilaisuutta hyväkseni ja lainasin vieressä istuneelta Marjolta erilaisia Tim Holtz-leimoja, joihin maskasin vauvelia. Mittanauhasta tuli mielestäni onnistunein! Näette blogissani todennäköisesti seuraavaksi vauvakortteja :)


3 kommenttia:

 1. Mitäh ooksää skräpänny oli ensimmäinen ajatus, WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mää vähä yrittäny - pitkästä aikaa! Vei se kansalaisopiston skräppäyskurssi kaikki mun skräppi-himoni 2vuodeksi pois,.. oli sen verran mielenkiintoosta erikeepperillä liimailua sielä :D

   Poista
 2. Koskettava sivu. Tuo taustapaperi on täydellinen tähän sivuun. Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!