sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Korttikeräys vanhuksille

Alla oleva teksti kopioitu Ellin blogista:

Haluaisitko piristää yksinäisen vanhuksen arkea, mutta et tiedä miten? Nyt jokaiselle askartelun ystävällä on mahdollisuus kantaa oma kortensa kekoon yksinäisten vanhusten puolesta nimittäin askartelemalla!

Mistä on kyse?
Kerään yhteistyössä Mummon Kammarin kanssa käsintehtyjä kortteja yksinäisten vanhusten iloksi. Mummon Kammari on vapaaehtoisen vanhustyön keskus ja kaikenikäisille avoin kyläpaikka Tampereella. Keräys päättyy 31.8.2013 jolloin kaikkien keräykseen osallistuvien korttien tulee olla viimeistään minulla. Näin ollen korttisato ilahduttaa vanhuksia alkavan sateen ja pimeyden keskellä. Keräyksen umpeuduttua Mummon Kammari toimittaa kortit vapaaehtoisten ja työntekijöiden toimesta vanhusten iloksi koti- ja laitoskäyntien yhteydessä.

Kuka voi osallistua?
Keräys ei ole mikään korttien kauneuskilpailu, joten kaikentasoisten askartelijoiden kortit ovat tervetulleita! Pääasia on, että saamme ilahdutettua vanhuksia arjen keskellä, johon niin usein kuuluu kipuja ja yksinäisyyttä. Sinun korttisi voi saada aikaan enemmän kuin uskotkaan! Toivon, että kirjoitat kortin sisäpuolelle jonkun runon, laulun sanat tai muuta rohkaisevaa ja oman etunimesi ja paikkakuntasi. Otathan myös kortin ulkoasussa huomioon keräyksen kohderyhmän.


Miten osallistua?

Osoitetietoni saat lähettämällä mailia osoitteeseen: elli.karppelin (at) gmail.com, vastaan mielelläni myös mahdollisiin kysymyksiin! Mikäli haluat osallistua arvontaan laita lähetettävien korttien mukana pieni paperinpala, jossa koko nimesi, s-postiosoite ja korttien lukumäärä. Keräyksen logoa saa ja on toivottavaa jakaa eri medioissa, jotta pääsemme tavoitteeseen!


Osallistujen kesken arvonta!

Yksinäisiä vanhuksia on pelkästään Tampereen alueella tuhansia, joten haastan teidät kaikki askartelemaan hyvän asian puolesta! Ja jotta saisimme mahdollisimman paljon kortteja arvon keräyksen päätyttyä askarteluaiheisen tuotepalkinnon jonka sponsoroi askartelukauppa Paprus. Jokainen lähettämäsi kortti on yksi arpalipuke. Mikäli lähetät 15 korttia, sinulla on 15 arpaa potissa! Nyt siis kortteja kehiin... Aikaa on neljä kuukautta, mutta korttien tarve lähentelee tuhatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!