torstai 25. huhtikuuta 2013

Ylioppilaita, tilauksia ja epäonnistumisia

Meillä oli taasen Henna-Maaritin kanssa kortteilutreffit, miten sitä saakin toisen kanssa paljon enemmän aikaiseksi kuin yksin. Näitä ylioppilaskortteja on nyt kansa toivonut - niiden parissa siis jatkettiin!

58 / 2013

 Samalla periaatteella kortit tytölle ja pojalle.
Magnolian ruusua lainasin H-M:ltä, 
ylioppilas-paperi on Sinna-papereita, niitä saa mm. Paperinauhasta.

59 / 2013

Tilasin Helenan kanssa keväällä jo aiemmin leimoja, sen tilauksen mukana minulle kotiutui tämä ihka ensimmäinen Some Odd Girl-tyttöseni. Ylioppilaslakki mahtui tyttösen päähän mielestäni luontevasti. Filminauha-stanssi Die-Namicseilta, H-M:n omaisuutta sekin :)

60 / 2013
 ----------------------------------------------------
Sitten tilausten pariin!
Kaveri pyysi, että tekisin kortit tytölle, joka valmistuu "rakennusmieheksi". Oli aika kinkkinen tehtävä löytää omista leimakuvakätköistä sopivan poikamainen tyttö-hahmo. Jostain vaihdosta olin kuitenkin tämmöisen Greeting Farmin heppulin saanut ja se oli mielestäni juuri passeli :)

61 / 2013

 Toinen tilaus oli "biletyshenkinen kortti 30-vuotiaalle"
H-M:n leimasin Kenny K.n "Fabby Farrah" pelasti tilanteen, eihän multa itseltä mitään sopivaa löytynyt. Pitääpä laittaa tämän tyylistä ostoslistalle!

62 / 2013
 ---------------------------------------------------

Sitten sarjassamme "Epäonnistumisia osa 5" 
Monet kirjoittelevat blogeissaan, että olisi kiva joskus nähdä niitä epäonnistumisiakin askarteluissa. Tässä mielestäni oiva esimerkki kuinka kutistemuovin kanssa voi epäonnistua =D
 Tähän jässähti, eikä millään suoraksi enää...

 Seuraava päätti yhteen nurkkaan tehdä tuollaisen koristerutun... Ei hyvä ei.

Tässä välissä oli vielä pari epäonnistumista... En tiedä oliko vika muodossa, aiemmin tein pyöreitä kuviota eikä niiden kanssa käynyt näin.

Viimein sain sen onnistumaan,... melkein. Alareuna jäi taitos-kohdasta töröttämään pystyyn ja kun väkisin sen palikalla rusautin kuumana littanaksi - tuli jälki. Ei kiva!
Osaako joku enemmän näitä tehnyt neuvoa, miten kuumailmapuhaltimella kannattaisi puhallella ja saako sellaisen kuvion, joka alkaa mennä rullalle, kääretortun tapaan  pelastettua vielä jotenkin?
Tämä taisi olla 3s kerta elämässäni kun kutistemuovista mitään tein, vaatii näemmä vielä totuttelua ja opettelua... Vaikka eivät nämä harmittamaan jääneet, aamulla tosin saattoi muutama ärräpää päästä, mutta kohta jo nauratti, että miten nää saakin näin mytylle ja solmuun =D

Esittelen aiemmin tekemäni onnistuneet kutistemuovi-rinkulat myöhemmin - kunhan saan koko puketin valmiiksi ja postiin.

1 kommentti:

  1. Mulla on aika hyvin uunissa onnistuneet kutistemuovit, joku jäänyt kuperaksi. Mutta kuumailmapuhaltimella en näitä tee.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!