torstai 11. huhtikuuta 2013

Peipi

Kortiston haasteessa aiheena 
PEIPI
Ensin ajattelin tehdä kunnon Beibi-kortin Kraftin Kimmien tyttärillä, mutta kun vauvakorteille oli juuri nyt enemmän tarvetta - päätin sittenkin tehdä kortin pienelle tytölle.

45 / 2013
Tällä kortilla ^ osallistun haasteeseen.
 ...ja toisen  kortin tein vähän isommalla tyttösellä.
46 / 2013
Haasteessa kysyttiin mistä askartelutyylistä/ tavasta haluaisit eroon?
Mitään selkeää tyyliä en omista, voin tehdä melkein mitä vain... paitsi jos se liittyy väreihin. Minulla on niin sanottu oma "värisilmä", enkä voi käyttää korteissa / askarteluissa värejä, jotka eivät sovi mielestäni yhteen. Monesti joku kaveri tilaa kortin ja ehdottaa väreiksi vaikkapa oranssia ja violettia. Pyörittelen ensin papereita ja sitten silmiäni, loppujen lopuksi muutan jomman kumman värin - jotta saan kortin värit mätsäämään :) Tuosta tavasta kun pääsisi eroon :)

....................................................

Olen tällä viikolla ollut paljolti vapaalla; kävin ensin vanhemmilla ja vähän rapsuttelemassa meidän vanhaa herraa (saksanpaimenkoira 14v). Onneksi myös avokillani sattui - harvinainen - vapaapäivä tälle viikolle, lähdettiin käymään Vesalla. Keskisellä :D (Joo, näkyi Vesaa) Mitään ihmeempiä askartelulöytöjä en tehnyt, enkä vaatelöytöjä. Mukaan tarttui perustarpeita; shampoita, rasvoja, pari astiaa, toimistotarvikkeita... Omaksikin ihmetyksekseni sain hillittyä itseni elokuva-osastolla, enkä ostanut ainuttakaan elokuvaa. (Toki mies oli napannut ostoskoriinsa yhden, jonka olisin varmaan itsekkin ostanut :)

1 kommentti:

  1. Suloiset vauvakortit :)
    Olipa hauska lukea sinun tavastasi, josta tahtoisit päästä eroon, itse nimittäin juuri kirjoitin ihan samasta omaan vastaukseeni. Värit ovat vaan joskus niin hankalia! :D

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!