sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikolla 15 touhattua

Viikkoon 15 on mahtunut hurjasti kaikenlaista positiivista!

 Alkuviikosta bongasin keittiön kaapista (miesväen) teelaatikon, joka oli puunvärinen:

 Halusin löydön käyttöön, mutta väristä en innostunut, niimpä tartuin pensseliin ja maalasin rasian valkoiseksi.
 Samalla kaappien siivouskeikalla löysin, muutamia Pirkan kaakaopurkkeja, joita säästin alunperin joululahja-purkeiksi. Joulu kuitenkin oli ja meni, enkä sitten ehtinytkään koristella rasioita mitenkään. Nyt kuitenkin oli itsellä tarvetta rasialle, johon saisin stanssini (joita ei ole vielä kertynyt kovinkaan montaa). 
 Tildan paperia pintaan ja Gorjuss-kuvia molemmin puolin :)

Tiistaina käväisin porukoilla ja samalla keikalla tapasin Helenaa, jolle oli juuri saapunut meidän kimppatilauksemme Bunny Zoelta. Helenalla oli siis antaa minulle tälläisiä ihanuuksia:
Tuon reissun jälkeen käväisin miesväen kanssa Keskisellä.
Mitään mullistavaa en löytänyt, mutta ihastuin tähän kannuun:


Loppuviikosta sain valmiiksi hääkutsu-urakan. Naimisiin menossa ystäväni, en minä. Toimin "askartelevana kaasona" ja kutsujen valmistamisen jälkeen siirrytään varmaan paikkakortteihin ja muihin hääpaikalle tuleviin koristeisiin. Hääkutsuista tuli tämän näköiset:


 Kutsuja tehtiin aluksi 50 kpl, kunhan lopullinen vieraslista saadaan kasaan selviää riittävätkö nämä vai teemmekö lisää. Paperina näissä käytetty harmaata Cansonin Mi-Teintes-paperia, päälle leimattu sydän Artemion puukantaisella leimalla ja valkoisella kohojauheella (kiitokset anopille, joka antoi leiman minulle omista varastoistaan), rusetti valkoisesta nauhasta ja Kutsu-teksti ääriviivatarroina. Kutsun alle helmet Pearl Makerilla. Kutsuista tuli suhteellisen simppelit ja tyylikkäät - hääparin näköiset. Jos itse joskus naimisiin pääsen, haluan ehdottomasti kutsuihin värejä ja nimet, päivämäärät yms. tavaraa. Oma tyylini ei ole yhtään näin... hillitty.


Perjantaina kävin keikalla. Ihanata! Voisin käydä katsomassa erilaisia bändejä vaikka joka viikonloppu - varmaan puran nyt jotain teininä saatua aggressiota, kun asui "1000km" päässä sivistyksestä, eikä koskaan päässyt katsomaan mitään kuljetusongelmien yms vuoksi.

Tällä kertaa bändinä oli rakkaan Stigin ystävät
SETÄ TAMU JA KUNINGAS PÄHKINÄ, Vaasasta
Pähkinän kanssa pääsinkin jubailemaan keikan jälkeen - hauska setä :)

Katsokaahan Pohjanmaalla asuvat netistä lisätietoa
Seinäjoella elokuun alussa luvassa hyviä bändejä kahden päivän ajan, mukana mm. Stig, Tamu ja Pähkinä, Lord Est, Aste, Karri Koira, Juno, Teflon Brothers ... ja Uniikki yms yms. 
Innolla odotan!

^ Kiireinen viikko siis. Nyt penkomaan väritettyjen leimakuvien laatikkoa, josko saisi muutaman rippi-/valmistujaiskortin tehtyä ennen juhlia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!