maanantai 9. heinäkuuta 2012

Rippikortti tytölle

Sattuipa surkeat kelit minun vapaapäivilleni, jos ei sada niin ukkostaa ja jos ei ukkosta, niin on tuskaisen kuuma... mutta oonpa viihtynyt (reissun lisäksi) sisätiloissa kortteilemassa. Kaverit ovat tilailleet minulta rippikortteja tytöille, mutten ole hetkeen ehtinyt perehtyä aiheeseen. Nyt kuitenkin löysin tämän Tildan leimakuvalaatikosta ja ajattelin tehdä tästä rippikortin, vähän poikamaisemmilla sävyillä. Paperilaatikkonikin on alkanut hirvittää minua, sielä on vain kaikkea kuviollista ja räikeää, muttei mitään mitä voisi (ainakaan minä en voi) yhdistää toisiinsa. Paperinauhassa käteen sattui Dovecraftin 6x6 kokoinen värilajitelma yksivärisiä papereita, pakko hankkia! Tämä setti pelastaa vielä monta korttia ;P

Vanhemmillakin tosiaan kävin pyörähtämässä, mummo oli löytänyt Parkanosta kirpputorilta Arabian kesäkukka-kahvikannun ja toi sen äidilleni. Äiskän kanssa googlailtiin pitkään tätä suhteellisen isoa, kannellista kannua maitokannuna, kunnes huomattiin kannussa kaatonokka... Teekannut olivat kooltaan puolta pienempiä, joten kahvikannu tämä löytö sitten olikin. Myyjä ei ollut todellakaan tiennyt mitä myy, koska kauhistelimme hintaa jonka mummo luultavasti oli joutunut kannusta maksamaan... kunnes selvisi, että kannun hintalapussa oli lukenut "9e"! Ja sillä hinnalla mummo oli kannun kanssa kirpparilta lähtenyt. Täysin ehjän, kannellisen kannun hinnat liikkuvat korkeimmillaan 200e luokassa, enkä ole nähnyt montaakaan myynnissä alle 100 eurolla, joten mahtaa myyjää harmittaa, kun tajuaa mitä on myynyt. Itselläni ei ollut kameraa mukana reissussa, mutta tässä huuto.netin ilmoituksessa on lähes samanlainen kannu. (Meidän kannussamme oli parissa kukassa erilaiset värit)

Stampandcreate:en oli ilmestynyt myyntiin uudet Magnolia-leimasimet! Melko syksyisiä ovat - omiksi suosikeikseni valkkasin Walter the Moosen (hirven) ja kyllähän tuo teksti "Limited edition handstamped with love by" on kanssa tosi kaunis leima, mutten tiedä tulisiko kuitenkaan käytettyä. Kielimuuri, kielimuuri... Kivan näköinen oli myös tuo retkeily/vaellus taustaleima - tuollainen Suomen luontoa kuvaava!

Ei muuta inspiroituneena jatkamaan kortteilua! ---- >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!