keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Haastetta, boxia ja pala Oulua

Kyllä! Vielä minä osallistun haasteisiin :) On VÄHÄN jäänyt tämä haasteisiin osallistuminen kesällä, mutta nyt minä ryhdistäydyn ja osallistun p*skikseen, jossa aiheena "moottorin jylinää". En tiedä jyliseekö tämä Magnolian automobiili, mutta toivotaan parasta... pelätään pahinta.
Kortti siis ajokortin saaneelle:

----------------------------------------------------------------
Paperinauhaan on tullut myyntiin ihania laatikoita useassa eri koossa. Olen jo pitkään suunnitellut tekeväni mementon pikkumusteille jonkun laatikon, jossa ne pysyisivät järjestyksessä. Synttäripäivän iltana oli aikaa askarrella ja tälläinen suorakulmaisesta rasiasta sitten tuli:


 Pohja maalattu punaisella Artiste-akryylimaalilla ja pintaan kiinnitetty October Afternoonin Dash Dalton-skräppipaperia, Mod Podge-liimalakalla. Reunoissa masking tapea; Nakano ja Hamacho.


------------------------------------------------------------------------
Ja Oulun reissulla Nallikarin lähellä oli tämmöinen hassunhauska talo!
 Säät eivät tuolla reissulla suosineet, mutta hyvässä seurassa viihtyy, vaikka sataakin vettä niskaan... 2päivää... ja ukkostaa :/ Mutta muutamia uusia sävyjä ostin Akateemisesta (Stockalta)  Neopiko-tusseihini, Glitterista koruja kesäksi (-75%) ja Sinooperista löysin mummolle lankoja... siinäpä ne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!