torstai 1. maaliskuuta 2012

Vauvakortti ja Kuukauden korttikisa - Helmikuu

Parhaan kaverin poika syntyi tänään päivällä ja minäkin olen vauvasta kovin innoissani. Hirmu innoissani odotan, että saadaan tärkeydet sairaalasta kotiin ja pääsen katsomaan pikkuista. Oon tehnyt jonkin verran perinteisiä vaaleansinisiä vauvakortteja ja tällä kertaa ajattelin lähteä mintun vihreän ja kellertävän sävyillä kasaamaan korttia. Tästä korttiin tuli ihan kivoja yksityiskohtia, osaa tosin muuttaisin. Tykkään, miten hyvin vauva sointuu nukkumaan "kalenterin" päälle, peitin "MARCH"-sanan ja vaihdoin tilalle lukemaan "MAALIS" ja vuoteen "2012" näillä tarroilla. Ehkä 1.pvän ykkösen olisin ympyröinyt eri tavalla, musta tussi oli turhan jyrkkä ja päätyin liimailemaan mustan kehikon päälle pieniä timanttitarroja. Ja nyt jäin pohtimaan olisiko kevyt ruskealla kynällä tehty ympyröinti olisi ollut paremman näköinen...  Näillä kuitenkin mennään, tällä kertaa :)
 ..................................................................
Tällä osallistuin Sinellin kuukauden korttikisaan, jossa oli aiheena "Eläimellistä menoa". Alunperin ajattelin tehdä täysin mustavalkoisen kortin, mutta jotenkin kummasti sinne alkoi taas tulla värejä :P Halusin testata kouluaiheisia-rub-onsseja muiden koristuksien lisäksi... siksi seepraa osoittaa harppi :) 
Ostin tänään pari prismacolor-kynää testimielessä, luultavasti viikonloppuna ehdin testailemaan. Monelta olen niistä kehuja kuullut, jos satun itsekkin ihastua niin alkaa varmasti armoton Prismacolor-metsästys :)

3 kommenttia:

  1. Ihanan erilainen vauvakortti! Siis värityksensä puolesta;)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus =) Tykkään molemmista!!!
    Kivoja yksityiskohtia vauvakortissa, ja minusta tuo timantti kehikko on aivan ihana ja sopii täydellisesti!!!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!