tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kurkistuksia, ostoksia...

Viime postauksessa pistin kurkistus-kuvan projektistani.
Te ihanaiset ehdittekin jo kommentoida odottavanne mitä täältä tulee :)
Ei täältä mitään kovin mullistavaa tule - mutta hauskaa tämän projektin tekeminen kyllä oli :)
Ärsyynnyin kotona makkarin yöpöydällä vaeltaviin rahoihin, pikkuhiluihin joita tyhjään lompakosta keventääkseni lompakkoa. Paperinauhassa on koristeltavia puisia pankkeja myynnissä ja niiden malleista ihastuin kissaan, mutten halunnut kissaa tehdä. En ole kissaihminen. Suunnittelin tekeväni siitä pantterin :D Tinksitiina heitti vinkillä, että pankista voi tehdä myös possun :)
Ja se siitä sitten tulikin!
 Pohjan maalasin vaaleanruskealla, ja reunoja koristelen lisää sitä mukaan kun ideoita tulee, ehkä possu saa rusetin päähänsä, kunhan löydän sopivaa nauhaa. Possun kärsään piirsin hakaneulat sieraimiksi. Possun nassussa käytetty paperi on Echo Parkin Dots and Stripes - "Peony Small Dot":ia, josta käytin molempia puolia :) Poskille hieroin punaksi Mementon Angel Pink-mustetta. Silmän kimallukset tehty puolihelmiä sioille- tekniikalla :)

 Possun toiselle puolelle tulee pantterin nassu, että voin possuun kyllästyessäni käännellä tätä toisin päin. :)
....................................................
Mukavaa postiakin olen saanut! 
Jehko lähetti Izzyn ja Susannan järkkäämä kimppatilaus The Craft Barniin saatiin päätökseen ja puketti kotiin. Ostin alesta kaksi hyvin samantyylistä kuusi-leimaa taustaleimoiksi joulukortteihin. Koristeltuun kuuseen ajattelin testailla timanttien ja puolihelmien liimaamista ja suoraan kuviopaperille leimaamista. Lumiseen kuuseen käyvät lumiaineet. Alkoi tehdä mieli tehdä joulukortteja! :)
..................................................................
Tässä välissä terveisiä Aprikselle! 
Oli mukava taas tavata, ilmoittelehan jatkossakin jos tulet ostoksille :)
................................................................
En tiedä oletteko ehtineet huomata, että jättäydyin pois Askartelufoorumin ja kirppiksen DT-teamista. Poisjäännilleni ei ole mitään kiirettä dramaattisempaa syytä. DT-teamissa oli kiva olla jäsenenä ja kaikki sujui, mutta halusin tälle keväälle lisää aikaa omille askarteluilleni ja menoilleni. Saatan jatkossakin olla mukana haasteissa, kunhan selviän kiireisestä keväästä. En halua kiireessä  söhäistä jotain haasteeseen, joten jättäydyn mieluummin pois ja annan paikkani jollekkin, jolla on minua enemmän aikaa tähän tehtävään. Keskityn nyt innolla uuteen työhöni ja korttien tilaustöihin, joita on viime aikoina tullut tavallista enemmän tutuilta ja sukulaisilta :) 

Kiitos Outille, joka valitsi minut mukaan DT-teamiin aikoinaan, muille tiimiläisille ja tsemppiä uudelle, taitavalle jäsenelle MinnaO:lle!

7 kommenttia:

 1. Tämäpä onkin veikeä pankki. Kiva kun muistutit tuosta askartelufoorumista. Piti heti kurkata meneillään olevan haasteen aihe. Ja kyllä minä varmaan ostoksilla poikkean, kun sille suunnalle satun.

  VastaaPoista
 2. Söpötys tuo tekemäsi possupankki =) oikein soma :o) !

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Pelkäsin, että pankista tulee sen näköinen, että sen on tehnyt Tankku 5v - mutta kun Tankulla on välillä lapsenmieli :D Tää on mun näköinen :D

  VastaaPoista
 4. Miten sä oot osannu tehdä noi silmät noin hienosti?!Sopeva possu sulla : )

  VastaaPoista
 5. Tiina: Mä olen joskus piirrellyt aiemminkin, ja myönnän kuivaharjoitelleeni eri paperille ensin silmän mallia :)
  Puuhis: Kiitush! :)

  VastaaPoista
 6. Hieno toi säästöpossu, jos sitä semmoseksi voi kutsua. ^^

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!