tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kimallusta

Ja mihinkäs kimallus sopisi paremmin kuin hääkorttiin... :)

 Leimasin / stamp: The Greeting Farm - Cake Topper
Leimakuva saatu aikoja sitten vaihdosta, tätä ihanuutta harvemmin näkee missään myynnissä. Mutta leima on ehdottomasti "ostoslistalle" -luokkaa :)
Ehdin pussittaa kortin ennen kuvaamista, siksi kuvassa näkyy paikoitellen raitoja... Ups.
Käytin kimalleliimaa kukkien lisäksi solmioon, pukuun ja hiuskoristeisiin.

Tällä mukaan:
...............................................................
Nyt kun myyjäisistä ja viime viikon kortti-stressistä on selvitty, ehdin taas perehtyä muutamaan uuteen leimaani. Paperinauhasta hankin aiemmin Magnolian perheen, joka tuossa odottelee pääsevänsä kortteihin ja eilen huomasin hyllyllä Kenny K:n pirtsakan Super Mom:n, oli pakko hankkia se äitienpäivä-kortteihin :) Käytettynä olen yrittänyt hankkia 2-3 vuoden takaisia Magnolian ystävänpäivä-leimoja, joita ei myöskään nettikaupoista tunnu enää löytyvän. Cupid Tildan ehdin jo hankkia, mutta muut nuolia ampuvat Tildat yms ovat vielä etsinnän alla. Ostin myös Greeting Farmin iloisen Izzyn, jota odottelen postin mukana pian saapuvaksi. Myyjäisistä voisin sen verran kertoa, että kaupan menivät lähinnä ylioppilaskortit ja rannekorut, enemmänkin olisi toki voinut kaupaksi mennä. Seuraavaksi ajattelin panostaa joihinkin joulumyyjäisiin joulukorteilla ja pakettikorteilla, ...joita voisi stressin minimoimiseksi alkaa tehdä jo nyt :D Kevään myyjäiskiintiö tuli täyteen :D

3 kommenttia:

  1. Hieno kortti! Tykkään myös tuosta leimakuvasta ja sitä tosiaan saa metsästää; taitaa mennä ulkomaan tilauksiin.

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tyylikäskin kortti!!Tuo leima on kyllä ihana.Minullakin on sitä vain muutama kuva leimattuna joltakin ja niitä säästelen sopivaa tärkeää korttia varten..Käyttämäsi tekstileima sopii ihanasti hääkorttiin:)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!