lauantai 18. helmikuuta 2012

Tuunausta, kortteja etc.

P*skiksessa tällä viikolla haasteena on ollut vanhan uudistaminen, tuunaus. Mulla on ollut jo pari viikkoa työn alla Tiimarin jouluisen (puna-raitaisen) rasian tuunailu pikkupojalle. Sisään sujahtaa aiemmin esittelemäni lahja; kääntöpipo ja talvikengät pikkuiselle. Mukaan laitan vielä hoitotuotteita vauvalle. Aloitin tuunauksen maalaamalla rasian vaaleansiniseksi, sekoittaen sinistä ja valkoista maalia yhteen. Tässä rasian kansi:
 Kannessa käytetyt kuvat arkeilta, joita myy Paperinauha. Onnittelut-sana napattu Vauvaonnitteluista, Poikavauvalle teksti samasta ääriviivatarra-arkista, Näpsäkästä. Rub-onssit, puolihelmet ja Corgeous-kohotarra sekä kukat Paperinauhasta. Metallinen vaalea sydänkoriste ostettu Tiimarista.
Tässä vielä koko rasia:
 Kuvaa rasiasta ennen tuunausta, en huomannut ottaa - mutta kaikki osaavat varmasti kuvitella räikeän punaraidallisen 14x14cm rasian kaikessa komeudessaan :)
Nyt sitten vaan odotellaan, että pikkukaveri syntyy - ensi viikolla pitäisi alkaa tapahtua :)
..................................................................................
Ja kun nyt vintagekuva kätköni kaivoin esiin rasian koristelua varten, samalla etsin mamman synttärikorttiin tummahiuksista naista. Tämä kuvan neitonen sytytti eniten, näyttää mammalle nuorempana :) Taakse käytetty Magnolian ruusupaperia, päälle liimattu beigehtävää paperia ja siihen päälle teippailtu vintagekuva ja ajat sitten salaisten toiveiden mukana tullut ruusukuva Marilta, olen säästänyt tätä johonkin erikois-projektiin :) Kuvan neitonen pitelee kukkia myös kuvassa, mutta halusin peittää ja kahdella punaisella ruusulla. Onnittelut teksti napattu (taas) Vauvaonnitteluista, siksi O lukee pienellä :) Vanha nappi ja kultaiset puolihelmet niinikään salaisia toiveita - ihania yllätyksiä te toisille lähettätte! ;)

Korttiin olen oikeinkin tyytyväinen, maltoin hitaasti pohtia värejä ja papereita ennenkuin lähdin toteuttelemaan. Mammalle pitää aina yrittää tehdä erityisen kauniita kortteja ja ostaa erityisen mukavia lahjoja, kun synttäreitä vietetään harvakseltaan karkauspäivänä syntymisen takia... 
.........................................................................
Ja ettei aivan menisi vintageksi, mukaan myös Kraftin Kimmietä. Siinalta sain pari kuvaa tätä viehkeää Kraftin Kimmien Nerissaa - tykästyin tähän leimaan! Tämä oli mukava väritettävä ja kimalteilla saa pyrstöön mukavasti elävyyttä. Ajattelin Onnea-tekstin sopivan hienosti kortin reunaan, mutta kuviollinen taustaperi tuntuu sekoittavan tekstia, saatan korvata tekstin jollain erilaisella ratkaisulla vielä eteenpäin laittamista... O on kimalletarra ja "nnea" leimattu YouDo:n leimalla.
 ...................................................................
 Ja lopuksi haastevoittoni Paperikierteeltä. Haaraniittejä, bling it-tarroja, nauhaa ja "Ghost shapes":sejä. Kiva puketti - kaikki tulevat käyttöön, Ghost shapeihin perehdyn tarkemmin paremmalla ajalla, josko netistä löytyisi kivoja vinkkejä niiden käyttämiseen :)

Meillä on vietetty herkkupäivää - käytiin testaamassa meille uutta pizzeriaa, ihanaa calzone-pizzaa ja kermaista kanapastaa, runsas salaattipöytä ja jälkiruuaksi saatiin karkkia ja mansikka-kääretorttukahvit :) Tästä riehaantuneena oli kaupasta pakko saada karpalojäätelöä pikarillinen, se vasta hyvää oli :) Loppupäivä onkin mennyt sulatellessa :D

8 kommenttia:

  1. Ihania kaikki :)
    Rasia on tosi kauniisti tuunattu :))

    VastaaPoista
  2. Sä oot kyl niin pro :)) Nerissasta tuli ihana <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Katjuska, kiitos Siina! :) Saas nähdä ostanko Nerissan itsellekkin :D

    VastaaPoista
  4. Todella kauniiksi olet tuunannut rasian.
    Vintagekortti on ihastuttava. Kaunis kuva ja kivat materiaalit kautta linjan.

    VastaaPoista
  5. This all creations craft look so beautiful.In this picture used the cover and covers decorations with different flowers and ribbons are look so different and amazing.

    micro scooters

    VastaaPoista
  6. Upeita kaikki, varsinkin rasia!
    Ja kivannäköisiä ostoksia :)

    VastaaPoista
  7. Upeita kortteja! Tuo ruusukortti kävisi vaikka äidille äitienpäivänä:D

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!