keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Penaaleita Promarkereille & Spectrum Noireille

Olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa kätevän kokoisia penaaleita Promarker- ja Spectrum Noir-tusseilleni. Olen tähän asti säilyttänyt tussejani tässä kudotussa pussukassa:

Tää on toiminut ihan hyvin, kun värittelen paljon sohvatuolissa löhöten :)
Mutta ongelmaksi tulee, ettei tusseja saa vaaka-tasoon silloin kun tusseja ei käytä. 
Ratkaisu löytyi Paperellan nettikaupasta;
CRAFT TOO-penaalit saivat meiltä uuden kodin :)
 Laskin, että Promarker ja Spectrum Noir-tusseja minulla on aktiivisessa käytössä vähän alle 50 tussia, joten 3 x 15 tussin penaalia riittää hyvin tarpeisiini. Laskin, että nämä penaalit tulevat halvemmaksi kuin 24 tussin penaali Promarkereille. Olisin joutunut ostamaan niitä 2kpl ja olisivat suht hintaviksi käyneet, eikä siihen sitten mahtuisi Spectrumit ollenkaan.
Tässä yhden penaalin hinta on 3,90e ja mahtuivat tulemaan kaikki 3kpl, 2€ postareilla.
Tähän saisi sovitettua varmaan lastenkin paksumpia tusseja.
 Nämä saa kivasti rullattuakin pieneksi, mahtuvat vaikka käsilaukkuun :) Ja tussitkaan eivät kuivahda, kun saavat olla vaakatasossa.
Ja tosiaan Spectrumit ja Promarkerit saa samaan penaaliin kätevästi. Copicit ovat vähän turhan ohuita tähän penaaliin ja valuvat helposti pois lenkeistä.

Ystävän vinkkinä voisin vielä kertoa, että jos ette ole vielä yrittäneet tunkea Promarkereita Copicin penaaliin - älkää yrittäkö nytkään! Tussit kyllä mahtuvat penaaliin, mutta yritäppä saada niitä pois! Onneksi ehdin laittaa vasta 2-3 tussia... Korkit irtoaa "taskun" pohjalle ja aikamoiset kommervenkit vaatii saada ne sieltä puskettua pois ;D Nimimerkillä "Halusin testata"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!