lauantai 11. helmikuuta 2012

Kortteja ja ostoksia

 Oon pitänyt aika hyvin kiinni "uudenvuoden lupauksestani" tehdä muutaman joulukortin kuukaudessa, ettei sitten joulukuun alussa iske kiire ja hätä :) Kraftin Kimmien Toymaker on tämän hetken lemppari (joulu)leimasimeni. Tästä tulee tehtyä varmaan kaiken värisiä ja näköisiä versiota ennen ensi joulua :) Puna-vihreät paperit ovat Cosmo Cricketin "Dear Mr Claus"-lehtiöstä, Merry Christmas paperin valmistajasta ei tietoa. Kortti tehty 
1 VIIRI - 3 PAPERIA - 5 TIMANTTIA
reseptin mukaan P*skarteluhaasteeseen.
Viiri toimi idean tasolla hyvin, mutta lopputulokseen en ole täysin tyytyväinen, ehkä lippu olisi pitänyt olla aavistuksen verran isompi..?
...........................................................................
 Valentine´s Day card!
Ja ystävänpäiväkortteja tulee vieläkin - en ole ehtinyt kaikkia postaamaan maailmalle, maanantaina lähtevät viimeisetkin matkaan :) Ja postista sen verran, että taas tekisi mieleni valittaa hiukan Itellalle! Tein äidilleni muutamia ystävänpäiväkortteja jaettavaksi, lähetin ne 1.luokassa äidrélle maanantaina - kortit olivat saapuneet perille vasta torstaina ja onneksi veli oli ollut kotosalla ja hakenut postin heti sen tultua... postinjakaja oli tiputtanut kortti-kuoren postilaatikon viereen lumihankeen!!! Yleensä en jätä kortteja suojaamatta, mutta näissä korteissa ei ollut muoveja suojana... Eivät kuitenkaan olleet ehtineet kastua, kiitos veljeni ripeän hakemisen! Että MUR Itella, MUR!
........................................................................
Ostoksia! Tältä näytti Bunny Zoe Craftsin kimppatilauksesta minun osuuteni; aika pientä tällä kertaa :) Hankin In2Stampsin "Getting Spoiled"-leiman, tällä saa nättejä "Parane Pian"-kortteja ja Pinkin setin Spectrum Noir-tusseja.

 Spectrumien värisävyt näyttivät tältä:

 Viikonloppu on muutenkin alkanut mukavasti; sain Heliltä ison kasan lehtiä lainaksi ja olen saanut monta uutta kortti-ideaa, sain anopin herkkua tosca-kakkua ja äsken lueskelin magnoliahaaste blogia, olin voittanut haasteen! Innolla jään odottelemaan Paperikierteen palkintoa :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!


3 kommenttia:

 1. Tuo KK:n leima on aivan mahtava!! Hieno on haastekortti kokonaisuudessaankin.

  VastaaPoista
 2. Lovely cards, Thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
  xx

  VastaaPoista
 3. Vähänkös mahtavaa, että jaksat tehdä joulukortteja jo varastoon! Joulukortti näyttää kivalle samoin kuin ystiskortti:)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!