lauantai 31. joulukuuta 2011

TOP 10 korttini 2011

Olen ahkerasti käynyt katselemassa teidän TOP 10 korttilistauksianne ja päätin nyt laatia oman listan. Muiden korteissa on ollut kiva huomata kortteilijoiden selkeät tyylit, katsotaan löytyykö minun korteistani mitään tyyliä :D Korttini kokoan siis tästä nykyisestä blogista ja edellisestä, jota ylläpidin vielä keväällä ja kesällä. 
 
 Tämä kortti on sellainen, jonka värittelyistä olen "ylpeä" - tykkään leimasta hurjasti, mutta siinä on niin tuhottoman paljon pieniä yksityiskohtia, etten ole montaa korttia jaksanut tehdä. Ensi vuonna lupaan tsempata ja käyttää Vikki Lee Viciousia enemmän :)
.................................................................
 Tämä kortti syntyi erään Paperinauhan askarteluillan jälkeen, ihailin Tinksitiinan värittämää vastaavaa kuvaa ja otin mallia hiusten värittelyyn - nyt sekin jo luonnistuu paremmin! Kiitokset Kristalle tästäkin (ja monesta muusta ideasta)! :)
......................................................................
 Doodlen talorivistä tulee mieleen aina Leimailutaivas, jossa oltiin Tiinan ja Heenun kanssa - leima on hankittu sillä reissulla ja ollut käytössä ahkerasti, tässä ensimmäinen kortti tuolla suosikkileimallani.
...................................................................
 Tykkään itse hurjasti tästä joulukortista, en raaskinut lähettää sitä maailmalle tänä jouluna, joten se jäi mulle :) Lumisateena käytin valkoisia ääriviivatarroista i:n, ä:n yms ylijäämä-palleroita :)
................................................................
Willard! Ei tuosta hepusta voi olla tykkäämättä, mäkin näytän tuolta, kun mut pistää pakkaseen :D Meidän miesväki osti mulle Willardin joululahjaksi <3
..........................................................................
 Tätä korttia en ole aiemmin tainnut postatakkaan! En ole varmaan koskaan kikattanut niin paljon, kun tätä hääkutsua tehdessä :D Sinellillä oli kesällä hää-aiheisia korttikilpailuja, osallistuin tällä hääkutsuihin. Hääkutsujen ei toki tarvinnut olla oikeita vaan saivat olla mielikuvituksen tuotteita. Hämmensin varmaan montaakin ihmistä, kertomalla suunnittelevani illat pitkät hääkutsua ja halusin ehdottomasti meidän oikeat nimet kutsuun ja tietenkin naimisiin mentäisiin mun syntymäpäivänä, keskellä kesää :) Myös sanamuoto "vihdoin toisensa saa" pistää naaman virneeseen, johan me kesällä oltiinkin 2vuotta seurusteltu :D
..........................................................................
 Tykkäsin paljon myös näistä suhteellisen yksinkertaisista kutsuista, jotka tein kaverin pojan 1v-synttäreitä varten. Näistä oli kiva saada hyvää palautetta.
.......................................................................
 Tämä ihastuttava miekkonen taitaa olla ensimmäisiä tekemiäni vintage-kortteja. Onnistuin mielestäni kivasti, vaikka yleensä oonkin ulalla papereitten ja korttikuvien kanssa, kun on vintagesta kyse.
........................................................................
 Armas ikuisuusprojektini, tein telikortin kesällä tuohon malliin ja siitä asti olen miettinyt millä koristelisin kortin alaosan. Kyllä tästä vielä valmis tulee!
.....................................................................
Tämä joulukortti on myös suosikkejani - jotenkin tyylikäs - vaikken ehkä sitä alunperin hakenutkaan.

2011 vuodesta jäi mieleen montakin asiaa; tuntuu, että taidot kasvaa tehdessä ja on ollut kiva huomata osaavansa uusia juttuja. Inspiraatiota on riittänyt koko vuodelle melko tasaisesti ja kortteja on syntynyt tasaista tahtia. Myös te ihanat bloggaajat olette kommenteillanne piristäneet todella montaa päivää! Leimailutaivas hurmasi syksyllä, kun sitä oli niin monet kerrat jo ehtinyt odottaa ja kansalaisopiston kortti/rasiakursseiltakin jäi mieleen monia vinkkejä. Hyvä vuosi kaiken kaikkiaan!

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ja muistakaahan osallistua namun arvontaan!

3 kommenttia:

 1. Hauskoja kortteja. Tuo doodlen talorivi on kyllä kadehdittavan ihana!

  VastaaPoista
 2. Jestas mikä TOP10. Monen monta ja toinen toistaan kauniinpaa korttia olet valinnut esittelyyn.
  Hyvää Uutta Vuotta 2012.

  VastaaPoista
 3. Vikki Lee on UPEA ja tykkään todella noista autokorteistakin, magea on sinun TOP10,:). Iloa ja Onnea vuodelle 2012!

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!