keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pari korttia ja joululahjuksia

 Tässä vielä viimeisiä joulukortteja, ylempi kortti on suosikkeja kaikista tänä talvena tekemistä korteistani, en halunnut peittää nättiä kuvaa ja taustapapereita liioilla koristeilla, joten tyydyin pariin tarraan ja Cosmo Cricketin toivotuksiin. Alempi kortti, kuvineen ja papereineen oli menossa P*skikseen (Varastojen kätköistä-haasteeseen), mutten saanutkaan koristeluita tiistaihin mennessä paikalleen, lisäilin korttiin sitten uudempiakin juttuja -kun ei ollut enää väliä :)
.............................................................
Joulukalenterin 14:sta luukusta kurkisti tänään tälläinen otus:

 Tykkään näistä kun ovat niin pikkutarkkoja :)

 Kirpparilta löytyi eilen äiskän joululahjaan loppusilaus, Arabian vanhoja astioita. En ole varma, ovatko nämä nyt ihan sitä äidin keräämää Kesäkukka-sarjaa vai eivät, mutta käyvät silti. Kaikki Arabian kukalliset kupit ja lautaset käyvät vaikkeivat pareja olisikkaan.

Kaikki eivät Arabiasta innostuisi - veljelle löytyi Cittarista Simpsonit-muki :)
Leimasin uudet leimanikin tänään paperille ja nyt lisäilen ne tuonne Leimasimet-välilehdelle. Saadaan nekin ajantasalle... hetkeksi.

Nyt alkaa korttien osalta joulustressi helpottaa, listalla on enää 1 kortti tehtävänä - ja pari ylimääräistä teen jos joku vanha tuttu sattuukin yllättämään kortilla. Mutta taitaa kynttilä-stressi iskeä seuraavaksi -lupasin äidin työkavereille annettavaksi tehdä kynttilöitä, mutta jotenkin nyt tökkii tuo silkkipaperin kanssa taiteilu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!