torstai 8. joulukuuta 2011

Pienoisia hankintoja

 Oulusta selvitty! Naisten messuilla olisi ollut vaikka millaista myyjää, mutten kuitenkaan hirveästi ostettavaa löytänyt. Ostin virkatun turkoosin korin, johon sain änkettyä kaikki tussini, nyt voin väritellä iltaisinkin häiritsemättä miesväkeä, kun vaihdoin metallisen muumirasian tähän virkattuun versioon. Enää ei kolise :)
Akateemisessa Kirjakaupassa ei näkynyt Spectrum Noireja ja Promarker setitkin minulla jo olivat. Ostin testimielessä Neopiko 2:n ruskean tussi-setin. Hiusten väreiksi juuri passeleita. Tussit olivat ihan toimivat, tykkään jäljestä - ainoa miinus on kynän malli, jotenkin noista ei ole hyvä pitää kiinni.
.........................................................
KK:sta lähtenyt WOJ:n kimppatilaus Marin johdolla on varmaan tuonut monelle kivoja leimoja viime päivinä. Tutkin WOJ:n leimoja pitkään, mutta kaikki lempparini olivat loppuunmyytyjä - tätä ihanaista penkkiä oli kuitenkin jäljellä. Viikonloppuna alkaa maskaus-talkoot kun istutan kaikki mahdolliset hahmot tälle penkille :)
Ja vielä pienenä loppuvaroituksena varokaa liukkaita teitä! Kippasin liukkailla saappaillani jäällä nurin ja nyt on kylki ja olka kipeänä ja polvi mustana. Ei onneksi käynyt mustelmia pahempaa, mutta kivuliasta oli tämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!